Home Materiaal 2017 Ik wil, ik wil: Suunto sporthorloge Spartan Sport Wrist HR Baro

Ik wil, ik wil: Suunto sporthorloge Spartan Sport Wrist HR Baro

0
Ik wil, ik wil: Suunto sporthorloge Spartan Sport Wrist HR Baro
Suunto sporthorloge Spartan Sport Wrist HR Baro

Zo langzamerhand beginnen we toch aan onze wish list voor het eind van het jaar. Het nieuwe Suunto sporthorloge Spartan Sport Wrist HR Baro staat er alvast op. Spartaans is dit hebbeding niet. Behalve een gps herbergt het multisporthorloge ook hartslag aan de pols en een luchtdruksensor voor nauwkeurige hoogtemeting.

Net als de oudere broertjes uit de Spartan-collectie komt het Suunto sporthorloge Spartan Sport Wrist HR Baromet de volgende andere handige functies: een kompas, barometer en barometrische hoogte, weertrend, broodkuimelpad of afgelegd pad, route, POI en hoogtenavigatie.

De nieuwe barometersensor zorgt ervoor dat hoogte, dalende en kimmende meters precies worden weergegeven. Terwijl het stormalarm je waarschuwt als er slecht weer aan komt. Ideaal voor trailrunners en een rits aan bergsporten. De batterij is iets kleiner en daardoor is het horloge dat ook, zonder aan batterijprestatie en -levensduur te moeten inboeten.

In oktober was er ook een significante software-update voor een verbeterde POI- en routenavigatie, zonsopgang- en zonsondergangtijden en een ge├╝pdatete Heatmap S en ieen nieuwe ‘outdoorge├»nspireerde wijzerplaat’ en maanfasen.

Je kan het Suunto sporthorloge Spartan Sport Wrist HR Baro voor meer dan 80 sporten gebruiken. Maar laat dat een vraagje zijn voor onze eindejaarsquiz: noem 80 sporten.

Info: www.robijns.nl en Suunto

Suunto Spartan Sport Wrist Baro kleur Stealth en Amber
Suunto Spartan Sport Wrist Baro kleur Stealth en Amber

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vier + achttien =