Home Materiaal 2017 In de kijker: waterdichte rugtas Ortlieb Commuter Daypack City

In de kijker: waterdichte rugtas Ortlieb Commuter Daypack City

0
In de kijker: waterdichte rugtas Ortlieb Commuter Daypack City
Waterdichte rugtas Ortlieb Commuter Daypack City

Door weer en wind naar je werk, school, vrienden of gewoon eropuit? Moet je tablet of laptop mee, je telefoon, documenten of technische apparatuur? Dan is het wel zo handig dat je al je spullen veilig en droog kan opbergen. De waterdichte rugtas Ortlieb Commuter Daypack City is hiervoor ideaal.

Met zijn rolsluiting (die je kent van de waterdichte outdoortassen), het grote hoofdvak en het gestoffeerde vak voor een tablet of notebook is de waterdichte rugtas Ortlieb Commuter Daypack City bij elk weer een veilige plaats voor je dierbare spullen. Dankzij zijn enorme draagcomfort is hij ook een aangename reisgezel voor jou.

Must have voor stadsavonturiers

Ortlieb kennen we natuurlijk van het uitgebreide gamma fietstassen, bagagetassen en rugzakken van topkwaliteit. Ze zijn alle waterbestendig, duurzaam, uiterst functioneel en stevig geproduceerd. Geschikt voor een reis rond de wereld, of een trip door de stad.

De waterdichte rugtas Ortlieb Commuter Daypack City ziet er stijlvol en elegant uit. Maar heeft onbetwistbaar veel outdoorkarakter. Zo is de rugzak is gemaakt van nylonweefsel met een PU coating, wat hem echt gegarandeerd 100% waterproof maakt. De luchtdoorlatende schouderbanden en rugbekleding van schuim met ventilatiekanalen zorgen voor het aangename draagcomfort.

Slim en praktisch

De tas gaat makkelijk open dankzij de praktische rolsluiting met een handige clip. Aan de buitenkant zit een zijzak met ritssluiting, voor kleine spullen waar je snel bij wil kunnen. De bodem is verstevigd, ter bescherming van de inhoud en om ervoor te zorgen dat je de tas probleemloos kan neerzetten.

Erg praktisch zijn de bevestigingslipjes die eruit zien als smalle sleufjes. Hier hang je makkelijk een beugelslot aan. Of een achterlicht. Samen met de reflecterende elementen zorgt dit ervoor dat je goed zichtbaar bent onderweg. Wel zo handig in deze donkere dagen…

Waterdichte rugtas Ortlieb Commuter Daypack City in het kort

  • 100% waterdicht (IP64)
  • Praktische rolsuiting met clip
  • Afneembare borst- en schouderriemen
  • Gestoffeerd binnenvak
  • Reflecterende details
  • Gewicht: 710 gram
  • Inhoud van 21 liter
  • Afmetingen: 30x50x15,5 cm
  • Prijs: € 139,95
  • Meer info: ortlieb.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

1 − een =