Home Fietsen Sofie Lenaerts loopt en fietst 270 km dwars door Vlaanderen

Sofie Lenaerts loopt en fietst 270 km dwars door Vlaanderen

0
Sofie Lenaerts loopt en fietst 270 km dwars door Vlaanderen
Sofie Lenaerts loopt en fietst dwars door Vlaanderen

270 km dwars door Vlaanderen lopen en fietsen binnen de 24 uur. Dat kan tellen als uitdaging in kader van de campagne ’30 dagen zonder klagen’ voor voor Make-A-Wish. Vandaag rond de middag arriveert avonturierster en ambassadrice Sofie Lenaerts aan het einde van de meet in ’s Gravenvoeren. Opdracht volbracht?

Nog niet. De actie ’30 dagen zonder klagen’ loopt namelijk nog tot Valentijn en voor de tweede helft van de actie steken ambassadeurs, initiatiefnemers en de ondertussen meer dan 32.000 deelnemers nog een stevig tandje bij.

Meedoen aan de actie of ambassadeurs sponsoren kan nog altijd. Nog tot 14 februari krijg je dan iedere dag een opdracht. Aan de hand van een geluksbarometer wordt bijgehouden in welke mate meedoen bijdraagt tot je geluk.

Als gepassioneerd bergbeklimster beklom Sofie onder andere de Mount Everest en ze is momenteel bezig om als eerste Belgisch vrouw de bekende 7 Summits te veroveren (over enkele maanden staat de Kilimanjaro op het programma). Sofie werd gevraagd ls ambassadeur omdat ze graag mensen motiveert om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
 
Vandaar dat andere deelnemers haar dit weekend – voor een deel van het traject – konden vergezellen, alleen of als team, en zich per kilometer konden laten sponsoren. Rep je vanmiddag naar ’s Gravenvoeren of check de Facebookpage om te kijken op hoeveel de teller staat.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

drie × vier =