Home Featured Drie lagen Odlo technische sportkledij: van top tot teen in het nieuw

Drie lagen Odlo technische sportkledij: van top tot teen in het nieuw

0
Drie lagen Odlo technische sportkledij: van top tot teen in het nieuw

Van Odlo technische sportkledij zijn we wel wat gewend als het op technologische innovaties aankomt. Vorig weekend kaapte het sportmerk op ISPO Munich nog twee Gold Awards weg, voor de Aeroskin Race Suit en de Active Spine. Dit volgend op eerdere onderscheidingen voor Evolution Blackcomb en Evolution Windshield-producten. Wij doken Odlo’s nieuwe kleerkast in en haalden er onze nieuwe favorieten uit.

Drie lagen Odlo technische sportkledij

Onze bovenste laag: Odlo Aegis Jacket

Dit technische en duurzame jasje is zorgvulidg gemaakt van een 2,5 laags water- en windproof materiaal. Ideaal als bovenste laag wanneer het wat kouder is, maar je toch actief bezig bent en dus snel zweet. Het jack is vederlicht, heeft volledig getapete naden en een nauw aansluitende kap. Dit alles kan je makkelijk invouwen in een geïntegreerd opbergvak, ideaal om altijd en overal naar mee te nemen. Richtprijs: € 140, van S tot XXL voor dames en heren in verschillende kleuren

Odlo Aegis Jacket Men BL
Odlo Aegis Jacket Men BL

De tussenlaag: ½ Zip New Cavradi

Deze warme, comfortabele en sneldrogende tussenlaag is gemaakt van een licht fleecemateriaal met uitstekende thermische eigenschappen. Ideaal om lijf en leden lekker warm te houden tijdens al je outdooractiviteiten in kouder weer. Om snel warmte kwijt te geraken, zet je de rits aan de hals gewoon open. Sluit nauw aan, maar beweegt dankzij het stretchmateriaal toch lekker met je mee. Richtprijs: € 65, van S tot XXL, zwart voor de heren, wit of zwart voor de dames

Odlo 1-2 Zip New Cavradi
Odlo 1-2 Zip New Cavradi

Onderop: Blackcomb Evolution Baselayer

Als je deze nog niet hebt, weet je niet wat je mist. Niet voor niets is deze unieke onderlaag al meermaals met prijzen beloond. Dit naadloos, warmteregulerend shirt is opgebouwd uit slimme zones met verschillende eigenschappen om een optimale ventilatie en vochtmanagement te garanderen. Een must have voor de outdooravonturier. Richtprijs: € 80, van S tot XL, in verschillende kleuren voor dames en heren.

Blackcomb Evolution Baselayer F
Blackcomb Evolution Baselayer F

Omdat je zonder broek de deur niet uit kan: Wedgemount Pants

Ziet er casual genoeg uit om op een doordeweekse dag een statement te maken, maar is op en top een broek voor actievelingen. Gemaakt van nylon/elastane stretcgmateriaal en beweegt due perfect met je mee. Droogt snel en is erg licht, wat er ook een ideale reisgezel van maakt. Heeft daarbovenop ook een waterafstotende coating. Laat die gure lente maar komen! Richtprijs: € 90, van herenmaat 46 tot 56 en damesmaat 34 tot 48 in verschillende kleuren. €100 voor de afritsbare versie.

 

Odlo Wedgemount Pants
Odlo Wedgemount Pants

www.odlo.com

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

achttien − 17 =