Home Lopen Wandel zelf mee in de Holy Hike: crowdfunded naar de Hoge Venen

Wandel zelf mee in de Holy Hike: crowdfunded naar de Hoge Venen

0
Wandel zelf mee in de Holy Hike: crowdfunded naar de Hoge Venen

Hitchhiking Everest-auteur Rik Merchie werkt momenteel aan The Holy Hike, een nieuw boek over trektochten bij Uitgeverij Lannoo. Het heerlijk lezend en mooi geïllustreerde boek kadert in de reeks The Challenge, waarvan het eerste deel The Holy Trail verschijnt in mei. Voor het tot een schitterend einde brengen van The Holy Hike is er een crowdfunding gelanceerd.

In The Holy Trail portretteert Rik 12 gewone stervelingen in hun passie voor trailrunning of trektochten. Deze interviews wisselt hij af met fotopagina’s en columns over zijn eigen ervaringen met de loopsport. Het geheel leest als een bildungsroman waarin hij ook een beetje zijn roots, jeugd en kleine kantjes onderzoekt.

Voor The Holy Hike gaat Rik komende lente op stap gaat met bekende auteurs, kunstenaars, filosofen, fotografen, explorers… die iets rond ‘wandelen’ of ’trektochten’ gepubliceerd hebben. De queeste is om het thema ‘wandelen’ vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Soms rock-‘n-roll, dan weer spiritueel; maar steeds met open vizier.

Echter: het budget van Rik is geen vat zonder bodem, vandaar dat je kan intekenen voor een weekend en/of vermelding in het boek en zo het audiovisuele luik van zijn project mee kunt ondersteunen.

Wandel zelf mee in de Holy Hike

In het weekend van 2-3 juni 2018 organiseert Rik een tweedaagse trektocht in de Hoge Venen, met een nachtelijk kampvuur waar allerlei storytellers en muzikanten hun opwachting zullen maken. Dit avontuur vormt tevens de basis voor het laatste hoofdstuk van The Holy Hike. Je kan hier exclusief bij zijn als je intekent via de crowdfundingcampagne.

Voor 60 euro of meer krijg je een gehandtekend exemplaar van The Holy Trail of The Holy Hike met een persoonlijke boodschap naar keuze, een naamsvermelding in The Holy Hike en een uitnodiging voor het weekend in juni.

Lees hier alvast een voorpublicatie uit The Holy Trail. Of bekijk hieronder het filmpje met Mira Rai (Team Salomon & 2017 National Geographic’s Adventurer of the Year).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

1 × een =