Home Bestemmingen 32ste Belgian Rafting Cup. Team Far Out van de partij. Jullie ook?

32ste Belgian Rafting Cup. Team Far Out van de partij. Jullie ook?

0
32ste Belgian Rafting Cup. Team Far Out van de partij. Jullie ook?
Belgian Rafting Cup

Op 24 en 25 maart 2018 vindt in de Ourthevallei alweer de 32ste editie van de Belgian Rafting Cup plaats. Dit voor teams van vier of zes personen, zowel debutanten als gevorderden. Hetzelfde weekend is er ook een Kids Rafting Cup. Team Far Out is van de partij. Jullie ook?

In de winter krijg je de kans om de rivieren in Wallonië een keer op een heel andere manier te ontdekken. Op sommige delen van rivieren mag je zelfs alleen in de winter raften of kajakken. Enthousiastelingen die eerder meededen, blijven de verhalen ophalen en denken met weemoed aan die leuke tijd. Varen tot we er bij neervallen, en daarna samen feesten. Dat is de spirit van meer dan 30 jaar Belgian Rafting Cup. Dus welkom op de 32° editie!

Belgian Rafting Cup

Inschrijven kan in teams van vier of zes. Wil je toch meedoen, maar heb je geen team. Contacteer dan gerust de organisatie. Meestal zijn er nog andere singles, duo’s of trio’s die nog extra mensen zoeken. Is het al lang geleden dat je bent gaan raften, dan kan je op 10 en 18 maart een training volgen. Voor de verdere logistieke en technische ondersteuning kan de organisatie rekenen op Fun Adventure en de mensen van het Domein de Palogne. Opgelet: Inschrijven kan alleen op voorhand. Op het formulier kan je ook aangeven welk materiaal je wil huren (helm, life jacket en botjes kosten € 2 elk, een surfpak € 5). In de prijs van de inschrijving (€ 300 voor een team van zes, € 200 voor vier personen) zit het gebruik van raft en peddels inbegrepen. Heb je je eigen raft, dan betaal je minder.

Kids Rafting Cup

Kinderen die willen meedoen aan de Kids Rafting Cup moeten kunnen zwemmen. Verder is er geen ervaring vereist. Het team moet bestaam uit vijf kinderen en een volwassene ouder dan 21 jaar. Inbegrepen in de deelnameprijs van €150 per team voor twee dagen zijn raft, peddels, helm, life jacket, surfpak (kleinste beschikbare maat is S) en botjes (kleinste beschikbare maat 36).

Programma Belgian Rafting Cup

Zaterdag 24 maart 2018:

  • vanaf 9 uur ontvangst in Barvaux met uitdelen van rugnummers.
  • Startorde, wie het eerst komt, eerst start. Verdeling rafts gebeurt via loting.
  • Vanaf 10 uur eerste start. Barvaux naar Palogne, 8 km met onderweg speciale opdrachten.
  • Middagpauze in Palogne.
  • Vanaf 14u30 start Palogne naar Hamoir, 6 km met onderweg speciale opdrachten.
  • 21 uur dvd-presentatie van de 31° Belgian Rafting Cup en bekendmaking uitslag.

Zondag 25 maart 2018:

  • vanaf 11 uur start in Barvaux met slalom onderweg.
  • Aankomst in Ferme de Palogne.
  • 15 uur rpijsuitreiking.

www.rafting.be

Kids Rafting Cup
Kids Rafting Cup

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

7 + elf =