Home Ongecategoriseerd Win gratis ticket voor Decathlon Trekking Days en een trekrugzak!

Win gratis ticket voor Decathlon Trekking Days en een trekrugzak!

0
Win gratis ticket voor Decathlon Trekking Days en een trekrugzak!

Het trekkingvirus verspreiden, dat is wat de Decathlon Trekking Days willen doen. En daar werken we uiteraard graag aan mee. Het goede nieuws: van Decathlon mogen we een gratis ’ticket Decathlon Trekking Days’ weggeven PLUS een trekkingrugzak 700 waar maar liefst 80 liter in past. Waag je kans!

De Decathlon Trekking Days vinden plaats op 21 en 22 april 2018 in de mooie Getevallei, tussen Linter en Zoutleeuw in Vlaams-Brabant. Een streek die de bloesems van de fruitstreek combineert met een prachtig landschap. Je hebt de keuze uit drie aangepaste wandelroutes van 20 tot 50 km. Je neemt je eigen eet- en slaapmateriaal op je rug en geniet bij avondvallen van je welverdiende bivakkost bij het kampvuur. Er zijn ook diverse workshops om je trekkingkennis te prikkelen.

Decathlon trekkingrugzak 700De trekkingrugzak Forclaz 700 is ontworpen voor meerdaagse wandeltochten. Perfect voor in de Getevallei, maar evengoed voor de Tour du Mont Blanc. De rug is nauwkeurig te verstellen voor een optimale fit. De rugzak heeft 3 netstof buitenzakken en 3 ritszakken, alsook een fleshouder. Er past 72 liter in, goed voor 12 tot 15 kg aan materiaal. De bodem is verstevigd. Alle trekkingmateriaal van Decathlon is uitgebreid op het terrein getest en goedgekeurd.

 

Gratis ticket Decathlon Trekking Days
EN de rugzak winnen?

Waag je kans!

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
In welke twee prachtige bivakzones kun je tijdens de Decathlon Trekking Days je tent opzetten?
 
Tip: Het antwoord vind je op op de website van de Decathlon Trekking Days onder het kopje ‘Bivakzones’.
 

2. Vul het wedstrijdformulier in op onze site en stuur dit vóór maandag 2 april 2018 naar ons door. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag 2 april 2018 de winnaars en maakt deze op dinsdag 3 april bekend.

Good luck!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vier × twee =