Home Nieuws DOEN 21-22 april: Decathlon Trekking Days Getevallei

DOEN 21-22 april: Decathlon Trekking Days Getevallei

0
DOEN 21-22 april: Decathlon Trekking Days Getevallei

Op zaterdag 21 en zondag 22 april 2018 kun je samen met Decathlon-ambassadeurs je Decathlon trekkingmateriaal uittesten tijdens de eerste editie van de Decathlon Trekking Days Getevallei. Smeer je kuiten maar alvast in!  

De Decathlon Trekkingdays Getevallei is een tweedaags trekkingevent, speciaal ontwikkeld voor trekkers die nooit eerder op verkenning gingen in een bijzonder stukje Vlaanderen. Drie aangepaste Wandelroutes van 20 tot 50 km leiden je dwars doorheen de Getevallei, een streek die de bloesems van de fruitstreek combineert met een  prachtige landschap.

Het traject biedt een mooie mix van verharde en onverharde paden naar de mooiste plekjes van Linter of Zoutleeuw, een parcours dat in 2016 nog tot mooiste wandelroute van Vlaanderen werd bekroond. Onderweg word je bevoorraad aan de checkpoints en kan je proeven van allerlei streekproducten. Je neemt uiteraard je eigen eet- en slaapmateriaal mee op je rug. Voor gezinnen is transport van het bivakmateriaal mogelijk.

Wanneer de avond valt, kan je je tent opzetten op de speciaal ingerichte bivakzone, waar je kan genieten van je eigen welverdiende bivakkost bij het kampvuur. Er vinden ook verschillende kleine workshops plaats om je trekkingkennis te prikkelen.

Drie routes, voor ieder wat wils

De verschillende afstanden maken dat iedereen kan deelnemen. De 20 km is ideaal voor gezinnen die graag met de jongsten samen op stap gaan of willen proeven van hoe trekken met jongere kinderen in zijn werk gaat. Beide dagen leg je 9,5 kilometer af, goed voor 20 km in totaal. De 40 km is de tocht voor trekkers die genieten van een rustige wandeling, de tijd nemen om hun bestemming te bereiken en waarvoor afstand ondergeschikt is aan beleving. De 50 km is op het lijf geschreven van trekkers die van een extra uitdaging houden. Trekkers die willen genieten, maar ook graag heel wat van een streek ontdekken en daarvoor behoorlijk wat kilometers voor willen afleggen.

Decathlon Trekking Days Getevallei praktisch

  • Waar? Getevallei
  • Wanneer? Weekend van 21 en 22 april 2018
  • Voor wie? Iedereen! Onervaren, iets ervaren en ervaren trekkers, met het gezin, familie, solo of in groep
  • Afstanden? 20, 40 of 50 km
  • Prijs? € 65 voor volwassenen, € 30 voor kinderen vanaf 6 jaar, gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar (wel max. 3 kinderen per ingeschreven volwassene).
  • Meer informatie en tips voor een goede voorbereiding vind je op de website van Decathlon. Inschrijven kan gewoon online.

Wil je kans maken op een gratis deelnameticket PLUS een trekkingrugzak 700 van 80 liter met een winkelwaarde van 110 euro? Neem dan deel aan onze Far Out/Decathlon-winactie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

acht − zeven =