Home Featured In de kijker: Fjällräven Greenland Top rugzak

In de kijker: Fjällräven Greenland Top rugzak

0
In de kijker: Fjällräven Greenland Top rugzak

Je hebt klassiekers en klassiekers. De nieuwe Fjällräven Greenland Top rugzak is er zo een die je in je collectie moet hebben. De tas is gemaakt van duurzaam, waterafstotend G-1000 HeavyDuty en kreeg een klassieke, tijdloze look. Ideaal voor zowel woon-werkverkeer als een weekend in het bos.

In de kast van Fjällräven zitten wel meer klassiekers. De Greenlandjas uit 1968 bijvoorbeeld, eveneens gemaakt uit de ondertussen zo bekende en beproefde G-1000-stof, een combinatie van polyester en katoen, die heel sterk is, goed ademt, waterafstotend en zo goed als winddicht is. En dan is er nog de Expedition Dun-jas. Of de Kånkenrugzak, die werkelijk wereldberoemd is. Veel producten hebben bovendien eervolle onderscheidingen mogen ontvangen voor functie en milieubewustzijn, zoals de Kebbroek en de Kajkarugzak.

Fjällräven Greenland Top rugzak

Win een Fjällräven Greenland Top rugzak!De nieuwe Fjällräven Greenland Top rugzak hoort wat ons betreft nu al in dat rijtje klassiekers thuis. Omwille van zijn looks en onverwoestbare ontwerp, gecombineerd met moderne eigenschappen. De G-1000 HeavyDuty-stof beschermt de inhoud en krijgt met het ouder worden een aantrekkelijke verweerde glans.

Het hoofdvak (met rits onderop voor bijvoorbeeld sleutels of geld) sluit af een trekkoord en daaroverheen een flap met twee metalen gespen. In het hoofdvak zit een vak voor waardevolle spullen en een handige gewatteerde sleeve voor een tablet of laptop. De bodem is verstevigd, zodat je de rugzak ook gerust ergens kan neerzetten.

Andere handigheden zijn de gepolsterde rug, de handige steekvakken aan de zijkant en de brede, sterke stoffen riemen. Deze kan je gebruiken als handgrepen of als schouderbanden, en zijn verstelbaar voor een goede pasvorm. De Fjällräven Greenland Top rugzak is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren (valavondgrijs, varengroen, vorstgroen (lijkt op een donker aqua), mosterdgeel, zwart). Adviesverkoopprijs € 132,95 voor de hier beschreven 20 liter-versie. Er bestaat ook een grotere variant van 30 liter voor € 152,95.

www.fjallraven.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vier × twee =