Home Nieuws Win X-Socks Outdoor, de perfecte trekkingkousen

Win X-Socks Outdoor, de perfecte trekkingkousen

0
Win X-Socks Outdoor, de perfecte trekkingkousen

Buiten zijn, is genieten. Wandelen een uitlaatklep. Maar niet als je je voeten voelt branden, je voeten het te warm krijgen, vochtig worden of pijn gaan doen. X-Socks heeft hier gelukkig wat op gevonden: hoogtechnologische sokken die zorgen voor een optimaal voetklimaat en je buitenprestaties ondersteunen. Maak kennis met X-Socks Outdoor.

Far out mag maar liefst vijf paar van de X-Socks Outdoor weggeven in de kleur anthracite. Perfect voor je eerstvolgende wandel-of trekkingtocht. Het enige wat je moet doen, is de wedstrijdvraag hieronder beantwoorden en het invulformulier terugsturen voor maandag 4 juni.

X-Socks OutdoorOver de X-Socks Outdoor

De X-Socks Outdoor garanderen een maximaal comfort en een minimale kans op blaren. Hierdoor zijn deze trekkingkousen een perfecte aanvulling op je wandel- en bergschoenen. Verantwoordelijk hiervoor zijn een resem aan slimme technologieën. Zo zorgt de X-Cross Bandage en de verschillende protectors voor een optimale bescherming. Speciale luchtkanaaltjes onder de voet tot in de schacht maken dat je voeten droog en goed geventileerd blijven. Tegelijkertijd zorgt de AirVent Zone voor een optimale luchtcirculatie. Samen zorgt dit voor een verminderde kans op blaren. En dus meer wandelgenot.

Hoe je een paar X-Socks Outdoor kan winnen?

  1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag:
    Noem vijf sporten waar X-Socks perfecte sokken voor maakt?
    Tip: het antwoord vind je op de merkenpagina van X-Socks.
  2. Geef je maat en model (dames of heren) door. De maatvoering kan je checken op de site van X-Socks.
  3. Stuur ons het antwoord op vraag 1 en 2 via het online wedstrijdformulier hieronder vóór maandag 4 juni 2018 (*). Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 5 juni 2018 bekend.

Liken mag, maar moet niet
www.facebook.com/XSocksBenelux
facebook.com/farout.be

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

1 + 17 =