Home Nieuws In de kijker: trekkingstokken Leki Micro Vario Ti

In de kijker: trekkingstokken Leki Micro Vario Ti

0
In de kijker: trekkingstokken Leki Micro Vario Ti
LEKI © Claudia Ziegler

Als het over wandel- en trekkingstokken gaat, kan je niet om Leki heen. In de jaren 60 pionierde het merk met composiet skistokken en reeds begin jaren 70 introduceerde Leki de eerste verstelbare stokken. Ondertussen hebben Leki-stokken zich in zowat alle disciplines bewezen waar je poles voor nodig hebt. Voor een sportieve trektocht of trailrun is de Leki Micro Vario Ti ideaal. We zetten de specs en vele pluspunten op een rijtje.

De Leki Micro Vario Ti is de nieuwe blikvanger in de trekkingcollectie van Leki. De stok is – zoals we dat tegenwoordig van Leki gewend zijn – eenvoudig en snel, in één handbeweging in elkaar te zetten, en met een druk op de knop uit elkaar te halen en op te vouwen. Dankzij het TÜV gecertificeerde (TÜV is een belangrijk Duits kwaliteitskeurmerk) Speed Lock 2-systeem kan je de stok eenvoudig met 20 centimeter verlengen.

Trekkingstokken gebruik je soms uren na elkaar. Ergonomie is dus belangrijk. Daarvoor zorgt de comfortabele Aergon-grip. Licht, ergonomisch gevormd, perfect passend in je hand en dankzij de thermo bekleding altijd aangenaam van temperatuur. De lussen haak je gewoon om je pols, zodat je de stokken onderweg niet zo krampachtig moet vasthouden, je pols het meeste werk doet, en je de stok ook gerust even kan loslaten.

Verder moeten stokken uiteraard ook betrouwbaar zijn. Daar kan je bij Leki Micro Vario Ti op rekenen, dankzij de sterke, maar lichtgewicht schacht en de slijtvaste flex tips, die grip bieden op lastige ondergronden. Kortom: al na je eerste dag in de bergen zal je deze trekkingpoles niet meer kunnen missen. Zelf proberen, is de boodschap.

Trekkingstokken Leki Micro Vario Ti in een notendop

  • + Eenvoudig en snel verstelbaar (110 ~ 130 cm / pakmaat 38 cm)
  • + Ergonomische Aergon-handgrepen
  • + Licht (270 gram)
  • + Aluminium (HTS 6.5)
  • + Adviesverkoopprijs: € 139,95

www.leki.be

Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vijf × twee =