Home Leatherman WIN een ideaal (Vaderdag)cadeau: de Leatherman Signal multitool

WIN een ideaal (Vaderdag)cadeau: de Leatherman Signal multitool

0
WIN een ideaal (Vaderdag)cadeau: de Leatherman Signal multitool

Nog op zoek naar een Vaderdagcadeau of een onmisbaar hebbeding voor jezelf? We hebben het zware werk al voor je gedaan en een ideaal geschenk uitgezocht: de Leatherman Signal. Van Leatherman mogen we maar liefst vier van deze handige multitools (t.w.v. 179,97 euro) weggeven.

De multitool Leatherman Signal is een ideale multitool voor survivalliefhebbers en buitenavonturiers. Ondanks zijn handige en compacte formaat herbergt hij 19 gereedschappen. Hiermee kan je menig uitdaging van Moeder Natuur dus moeiteloos aan. Lees onze review en ontdek wat je er allemaal mee kan.

Hoe je de Leatherman Signal multitool kan winnen?

  1. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag:
    Noem drie uitdagingen waarvoor je de Leatherman Signal kan gebruiken?
    Tip: ontdek verschillende voorbeelden in het Youtube-filmpje over de Signal.
  1. Stuur ons het antwoord op vraag 1 via het online wedstrijdformulier hieronder vóór maandag 11 juni 2018 (*).
  1. Een onschuldige hand trekt maandag 11 juni 2018 de winnaars en maakt deze op dinsdag 12 juni 2018 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/Leatherman
facebook.com/farout.be

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

11 − 11 =