WIN dvd Down to Earth – inspirerende off-the-grid documentaire

dvd Down to Earth

Vanaf deze week is de documentaire Down to Earth te koop op dvd, ongetwijfeld een van de meest inspirerende documentaires van de afgelopen paar jaar. Het verhaal? Een Nederlands gezin ontsnapt aan de rat race, laat alles achter en gaat op een spirituele zoektocht langs inheemse wijzen uit oude, traditionele culturen. We geven drie exemplaren weg!

Down-to-Earth-pack-nlHet zaadje van Down to Earth werd geplant in 2004, toen Rolf, Renate en hun kinderen van toen 1, 3 en 6 besloten om off-the-grid te gaan in Michigan, waar ook de Noord-Amerikaanse Anishinaabe-indianen wonen. Ze wilden een eenvoudiger leven, dichter bij de natuur. Koken deden ze op een open vuur, een douche was een duik in Lake Michigan.

Na een tijd werden ze voorgesteld aan de medicijnman Nowaten (letterlijke vertaling: ‘hij die luistert’). Die ontmoeting veranderde hun perspectief op het leven. Vier jaar later begonnen ze aan een nieuwe reis, op zoek naar wisdom keepers (wijze mannen en vrouwen) over de hele wereld. De beelden en luistersessies groeiden uit tot een must-see documentaire die de kijker inspireert om na te denken over zijn toekomst en die van de wereld waarin we leven. Bekijk alvast de trailer van de film.

De documentaire is online te zien via Cinemien of Innergy en nu ook te koop op dvd (in volgende verkooppunten in België en Nederland). Maar met een beetje geluk win je een gratis exemplaar. Tenminste, als je meedoet aan onze wedstrijd. Het enige wat je hoeft te doen is de wedstrijdvraag beantwoorden en het formulier hieronder voor 20 augustus naar ons doorsturen.

Hoe je een dvd van de prachtdocumentaire op dvd Down to Earth kan winnen?

Meedoen aan de wedstrijd is simpel:

  1. Beantwoord de volgende vraag.
    Welke van de films van Cinemien wil je nog meer zien?
    Tip: de volledige catalogus van Cinemien vind je hier.
  2. Stuur het antwoordformulier hieronder ingevuld terug voor maandag 20 augustus 2018. Enkel complete inzendingen, met antwoord op vraag 1 komen in aanmerking.
  3. De winnaars worden persoonlijk verwittigd op dinsdag 21 augustus 2018.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/CINEMIENbe
facebook.com/farout.be

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.