WIN een Solano 35 rugzak van Vaude

Winactie Vaude Solano 35 rugzak

Met een professionele rugzak van Vaude kom je tijdens een outdoortrip tenminste niet voor vervelende verrassingen te staan. Goed nieuws dus dat we van Vaude maar liefst drie exemplaren van de Solano 35 rugzak t.w.v. 120 euro mogen weggeven. Waag je kans!

Het beste voor mens en natuur

Vaude staat al meer dan 40 jaar voor hoogwaardige buitensportkleding, uitrusting voor bergsporters en de perfecte uitrusting voor fietsliefhebbers. Het merk produceert buitensportkleding, schoenen, rugzakken, tenten, slaapzakken en toebehoren. Hierbij is Vaude zeer toegewijd om de wereld een betere plek te maken en neemt het zijn verantwoordelijkheid voor mens en natuur ernstig. Naast samenwerkingen met organisaties zoals de Fair Wear Foundation heeft Vaude ook een eigen keurmerk voor de meest milieuvriendelijke producten.

Win Vaude rugzak Solano 35Vaude Solano 35 rugzak

De Solano rugzak van Vaude is praktisch, licht (980 g) en eigenlijk onmisbaar voor wandel- en fietstochten. Zeker nu het weer snel frisser wordt en je graag wat extra laagjes of voorraad wil meenemen. De inhoud van 35 liter is daarvoor perfect. De rugzak heeft een verstelbare rug, borstband en heupriem, een geïntegreerde, afneembare regenhoes en handige compartimenten, met onder andere een handig lusje voor je waterzak. Air mesh op de rug zorgt ook tijdens wat intensievere tochten voor voldoende ventilatie.

Hoe je een Solano 35 rugzak van Vaude kan winnen?

Meedoen aan de wedstrijd is simpel:

  1. Beantwoord de volgende vraag.
    Hoe noemt het eigen keurmerk van Vaude voor de meest vriendelijke producten?
    Tip: het antwoord vind je in de rubriek ‘Beleef Vaude’ op de website van het merk.
  2. Stuur het antwoordformulier hieronder ingevuld terug voor maandag 1 oktober 2018. Enkel complete inzendingen, met het correcte antwoord op vraag 1 komen in aanmerking.
  3. De winnaars worden persoonlijk verwittigd op dinsdag 2 oktober 2018.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/VAUDE.Sport

Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
(Optioneel.)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
(Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.