Home Featured Zero excuses: met Odlo’s outdoor najaarscollectie trek je met elk weertype de natuur in

Zero excuses: met Odlo’s outdoor najaarscollectie trek je met elk weertype de natuur in

0
Zero excuses: met Odlo’s outdoor najaarscollectie trek je met elk weertype de natuur in

Het Noors/Zwitserse sportswearmerk Odlo weet dat de echte outdoorliefhebber bij elk weertype erop uit wil. Wanneer het frisser wordt, trek je gewoon een extra laag aan. De outdoor najaarscollectie 2018 van Odlo bestaat uit diverse lagen die boordevol innovatie zitten. Het weer is nooit meer een excuus!

Als ‘engineer of active layers’ en marktleider op het gebied van functioneel sportondergoed richt Odlo zich op het innoveren van zijn performance sportswear ‘vanaf de huid’. Ook de outdoorcollectie bestaat dit najaar uit diverse kledingstukken die je met elkaar kan combineren voor een perfecte temperatuurregulatie, zonder in te leveren op comfort.

Odlo Performance Warm baselayerPerformance Warm baselayer

Performance Warm is zonder meer functioneel sportondergoed en ‘made to perform’, zoals de naam al aangeeft. De lijn Performance Warm baseert zich op het Organic Bodymapping principe, waardoor een optimale temperatuurregeling en bewegingsvrijheid gegarandeerd kunnen worden. De lijn beschikt over unieke zweettransporterende en sneldrogende eigenschappen en is daardoor de eerste keuze voor outdoortochten op koude dagen.

Odlo Warm midlayerBlaze Warm midlayer

De Blaze Warm midlayers zijn perfect tijdens een frisse herfstdag of onder een jas op wintersport. De Ceramiwarm-technologie bestaat uit warmte-reflecterende keramiekpartikels in de stof, die tot 3 °C meer warmte genereren dan normale isolatie, zonder zwaar of té warm te worden. De lichaamswarmte wordt teruggebracht naar de drager, terwijl de trui ademend en elastisch blijft. Eenmaal warm voet de stof overtollige lichaamswarmte en vocht af. Blaze Warm is verkrijgbaar voor dames en heren in een variant met hele en halve rits. Dichtgeritst zorgt de tussenlaag voor perfect warmtebehoud. Op warmere dagen open je de rits om warmte en vocht efficiënt te laten ontsnappen.

Jacket Insulated Flow CocoonFlow Cocoon outdoor jacket

De Flow Cocoon outdoor jacket is verkrijgbaar als dames- en herenjack en is de perfecte toplaag op koude dagen. De waterdichte jas is lichtgewicht, zodat er gemakkelijk in bewogen kan worden. De Flow Cocoon is gemaakt van Logic Waterproof-materiaal dat beschermt tegen regen, wind en guur weer maar ook ademt, waardoor een ideaal lichaamsklimaat voor de drager wordt gecreëerd.

Het innovatieve Zeroweight Insulation van Odlo bestaat uit isolatiemateriaal waarvan de gaatjes qua grootte en afstand tot elkaar heel nauwkeurig zijn berekend. Hierdoor kan overtollige warmte en vocht sneller afgevoerd worden en tegelijk kapselt het materiaal lucht in, wat een isolerend effect heeft. Ook het Flow Cocoon outdoor jacket is gemaakt volgens het Organic Bodymapping-principe dat we ook terugvinden in Odlo’s sportondergoed en midlayers. Op diverse plaatsen op het lichaam wordt meer of minder isolatiemateriaal verwerkt, afhankelijk van de behoefte van die plaatsen op het vlak van isolatie of ventilatie. Het welvende design benadrukt Organic Bodymapping ook visueel.

 

Alle producten zijn verkrijgbaar in de betere outdoorzaak of op www.odlo.com. Adviesprijzen: Performance Warm baselayer top € 70 / broek € 70, Carve Warm midlayer hele rits € 80 / halve rits € 65, Flow Cocoon outdoor jacket € 220.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

5 × drie =