Home Featured Wat is Odlo Organic Bodymapping? We leggen het principe uit

Wat is Odlo Organic Bodymapping? We leggen het principe uit

0
Wat is Odlo Organic Bodymapping? We leggen het principe uit

ODLO introduceert deze herfst/winter de volgende generatie bodymapping, ontwikkeld in samenwerking met Zaha Hadid Designs. Maar wat is Odlo Organic Bodymapping nu precies? We leggen het principe uit.

Wat is Odlo Organic Bodymapping?

Het principe van ‘bodymapping’, waarbij er verschillende materialen worden gebruikt voor verschillende delen van het lichaam, kennen we al langer. De nieuwe generatie Odlo Organic Bodymapping ontworpen in samenwerking met Zaha Hadid Designs* is een staaltje van technologische precisie. De ontwerpen zoeken de synergie op tussen body performance, de functionele noden van de gebruiker en een vloeiend design.

Hierbij erkent Odlo dat de verschillende zones van het menselijk lichaam – sommige warm, sommige koel, sommige die harder zweten dan andere – niet precies zijn afgebakend, maar op een vloeiende en meer complexe manier in elkaar overlopen.

Bijkomend zijn we tijdens het sporten in beweging, wat maakt dat de onderkleding ook perfect met je moet meebewegen. De unieke naadloze overgangen kunnen dankzij de uitgebreide knowhow van Odlo met de seamless breitechnologie worden uitgevoerd. De nieuwe generatie onderkleding met Organic Bodymapping is zo perfect op een menselijk lichaam in beweging afgestemd. 

Bekijk hier ook de najaarscollectie.

De drie grote voordelen

  • Geperfectioneerde klimaatbeheersing – Het lichaam blijft warm in koude toestand, dankzij warme zones in belangrijke delen van het kledingstuk.
  • Organische ventilatiezones – de organische ventilatiezones zijn gevormd om te voldoen aan de behoeften van het menselijke lichaam, met een ergonomisch ademend vermogen en perfect vochtbeheer.
  • Volledige lichaamsbeweging – het Innovative Motion Design zorgt voor volledige bewegingsvrijheid en geen enkele beperking tijdens de sportactiviteiten.

www.odlo.com

* Zaha Hadid was een Britse ontwerpster en architecte van Iraakse afkomst die vooral bekend stond om haar organische, deconstructivistische stijl en complexe, vloeiende vormgeving. In 1980 richtte ze haar designstudio op. Zaha Hadid overleed onverwacht in 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

tien − 1 =