Home Featured Online kampeerwinkel Kampeercentrum stelt zich voor!

Online kampeerwinkel Kampeercentrum stelt zich voor!

0
Online kampeerwinkel Kampeercentrum stelt zich voor!

Een uitgekiend assortiment, persoonlijke aanpak, makkelijk bestellen en leveren… Dat eigenaar Dieter weet wat kamperen is en wat de kampeerliefhebber behoeft, valt bij een bezoekje aan online kampeerwinkel kampeercentrum.be meteen op!

Dieter: “Wijzelf zijn een jong gezin dat van kamperen een hobby heeft gemaakt. Wij trekken er maandelijks op uit met onze caravan. Of het nu in de winter of de zomer is, dat maakt voor ons niet uit. Elk seizoen heeft zijn charmes.”

Mijn eerste stappen in het outdoor leven heb ik gezet toen ik in het leger zat. Daar leerde ik de handige kneepjes van het kamperen kennen. Dit varieerde van slapen in een slaapzak onder de sterrenhemel tot in de vrije natuur de tent opzetten. Kortom: prachtige belevenissen die mooie herinneringen met zich meebrengen.

Na de geboorte van onze zoon kozen we bewust voor wat meer comfort. Een caravan was voor ons de beste optie om nieuwe herinneringen te creëren en toffe uitstappen te organiseren. Zowel in het buitenland als in eigen land zijn er zoveel mooie plekken te ontdekken. Door onze passie voor kamperen en het avontuurlijke buitenleven hebben we geïnvesteerd in een nieuwe kampeerwinkel (anno 21ste eeuw). Geen showroom, maar alles online en overal beschikbaar op pc, smartphone of tablet.

Persoonlijke service gegarandeerd

We streven ernaar om een zo ruim mogelijke keuze in kampeerspullen aan te bieden. Of het nu gaat om kampeerstoelen, tafels, bestek enzovoort. Voor mensen die meer op outdoor gericht zijn, hebben we een keuze van tenten tot oplaadbare powerboxen op zonne-energie voorzien. Ook producten die vaak vergeten worden, zoals EHBO-materiaal, en zelfs koffie en thee zitten in ons assortiment. Op zoek naar iets wat niet op onze website te vinden is? Laat het ons weten; we staan in nauw contact met onze leveranciers en staan met veel plezier klaar om jullie verder te helpen. Jullie kunnen ons altijd bereiken via mail of telefoon. Tevens leveren wij ook alles gratis vanaf 30 euro. Kortom: service is voor ons even belangrijk als het verkopen zelf.

Via Facebook en onze nieuwsbrief proberen we regelmatig producten in de verf te zetten. Daar worden onze promoties bekendgemaakt. Voorts plaatsen wij ook duurzaamheid voorop. Bij Kampeerplaats denken we graag aan onze planeet. Op onze website kan je hierover alle info vinden. We profileren ons graag als een duurzame onderneming waarbij we al onze doelstellingen hierin ook effectief kunnen waarmaken.

Kampeercentrum en de Warmste Week

Dit jaar nemen we tevens ook deel aan ‘De Warmste Week’, het prachtige jaarlijkse initiatief van Studio Brussel. We willen graag onze bijdrage hieraan leveren door ‘The Coffee Brewer’ of ‘The Tea Brewer’ te verkopen. Per verkochte boxen gaat hiervan 4 euro naar ‘De Warmste Week’. Ons goed doel met deze actie is ‘Make-A-Wish’. Behalve online kan je beide ook in speciaal ingerichte verkooppunten kopen. Die delen we dan mee via de website of via Facebook.”

Far Out-acties van online kampeerwinkel Kampeercentrum!

1) Kom je in december langs op de online kampeerwinkel kampeercentrum.be, deel dan de volgende code mee bij je bestelling: FAROUT en krijg meteen 10% korting.

2) Like ons op Facebook/volg ons op Instagram @kampeercentrum en maak kans deze Reflect 592 waterfles van Klean Kanteen.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie van dienst te zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

3 × 2 =