Home Lees Far Out Online 2019 > Zomer Drie knotsgekke loopwedstrijden voor je loopagenda

Drie knotsgekke loopwedstrijden voor je loopagenda

0
Drie knotsgekke loopwedstrijden voor je loopagenda

Redacteur Kris Clerckx liep de Beer Lovers’ Marathon in Luik en stelde vast dat het lopen kilometer na kilometer plezanter werd. De moeder der knotsgekke loopwedstrijden is de Marathon du Médoc, maar ook in de VS en Italië kan het niet gek genoeg.

Tekst: Kris Clerckx

Drie knotsgekke loopwedstrijden voor je loopagenda

1. Marathon du Médoc – Frankrijk – september

De moeder van de fun runs is dit jaar al aan de 35ste editie toe. Tijdens de Marathon du Médoc lopen de deelnemers tussen de wijngaarden van Bordeaux met onderweg grand cru-wijnen, oesters en entrecôtes op het menu. Bon appétit! www.marathondumedoc.com

2. Arrancabirra – Italië – oktober

Een variant van de Beer Lovers’ Marathon maar dan voor trailrunners in het Italiaanse hooggebergte. Vanaf de start in Courmayeur dient over een afstand van amper 18 kilometer maar liefst 1400 meter hoogteverschil te worden overbrugd. Gelukkig zijn er op de steile weg naar de top veel tussenstops met bier en veel plezier. www.arrancabirra.it

3. Rock ‘n’ Roll Marathon Las Vegas – VS – november

Het aantal Elvis Presleys en imitators van rock- en popsterren is hier niet te tellen, maar wat had je anders verwacht in het op zich al knotsgekke Las Vegas. Helemaal te gek tijdens deze marathon is de passage door een wedding chapel, waar je tijdens de marathon zelf je jawoord kan geven. www.runrocknroll.com

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

twintig − twaalf =