Home Ongecategoriseerd WIN de nieuwe Alltrail rugzak van Thule in 15 of 25l-versie

WIN de nieuwe Alltrail rugzak van Thule in 15 of 25l-versie

0
WIN de nieuwe Alltrail rugzak van Thule in 15 of 25l-versie

Wie Thule zegt, denkt meteen aan hun onverwoestbare fiets- en sportdragers voor op de auto. Maar tegenwoordig kennen we het merk ook van een groeiende collectie innovatieve rugzakken en reistassen. Om het paasweekend in stijl af te sluiten, heeft de paashaas van Thule voor drie gelukkigen nog een sublieme extra in petto: een gloednieuwe Alltrail rugzak t.w.v. € 99,95 (indien je de 25l-variant kiest). Meedoen aan de winactie is eenvoudig, dus waag je kans!

Actieve buitensporters en reizigers die de rugzakken en reistassen van Thule nog niet kennen, moeten beslist eens online of in de winkel gaan rond snuisteren. De technologische knowhow is van de collecties af te lezen en dan is er natuurlijk het onmiskenbaar stijlvolle Scandinavische design. Het resultaat: een win voor buitensporters en wereldavonturiers.

Thule Alltrail 25lWin een Thule Alltrail rugzak

Het model dat we mogen weggeven is de Thule Alltrail. Deze reeks veelzijdige en ruime outdoorugzakken werd vorig jaar gelanceerd. Voor 2019 zijn er twee nieuwe maten aan de collectie toegevoegd: een lichte en compacte 15l-variant, ideaal voor korte wandeltochten en dagelijkse activiteiten. En een 25 l-versie, waarmee je makkelijk langere tochten maakt of er een weekend op uit trekt. Deze laatste bestaat ook specifiek in een damesmodel, afgestemd op de vrouwelijke anatomie. Beide beschikken over een handig compartiment voor een waterzak en bevestigingslussen voor wandelstokken of een ijsbijl.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op volgende wedstrijdvraag.
Noem vijf buitensporten waar Thule tegenwoordig een rugzak, drager of tas voor heeft.
 
Tip: in het filmpje ‘Bring your life‘ brengt Thule de verschillende outdooractiviteiten in nog geen 2 minuten sfeervol in beeld.
 

2. Kies je favoriete kleur en model (15 liter of 25 liter). Geef ook aan of je een mannen- of vrouwenmodel wenst indien je voor de 25l gaat. Je vindt alle modellen hier.

3. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 29 april 2019 in op het wedstrijdformulier hieronder. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaar en maakt deze op dinsdag 30 april 2019 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/thule

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

5 + tien =