WIN een Gregory-rugzak: Zulu 35l voor heren of Jade 33l voor dames!

Win Gregory rugzak

We kunnen niet wachten om weer op pad te gaan. Jij ook niet, maar mis je nog een degelijke rugzak voor je volgende buitenavontuur? Dan is het misschien jouw ‘lucky day’. Van het kwaliteitsmerk Gregory mogen we namelijk een gloednieuwe rugzak weggeven. Je kan kiezen uit de Zulu 35l voor heren of Jade 33l voor dames. Waag je kans!

WIN de Zulu of Jade rugzak van Gregory

Het merk Gregory is in 1977 (goed jaar!) opgericht door Wayne Gregory. Zijn ontwerpen vielen meteen op door hun ingenieuze draagsysteem en innovatieve materialen. Overtuigd van de kwaliteit van zijn producten biedt Gregory zelfs een levenslange garantie op zijn rugzakken, een belofte die het merk vandaag nog steeds eert. Vier decennia later mag het Gregory ook een resem awards aan zijn palmares toevoegen, waaronder een OutDoor Industry Award voor de Gregory Zulu- en Jade-rugzakken. En laat het nu net deze modellen zijn die je kan winnen!

Gregory Zulu

De Gregory Zulu is de ideale allrounder; groot genoeg voor een volledig uitgeruste dagtocht of een lichtgepakte meerdaagse. Het nieuwe draagsysteem zorgt voor een goed aansluitende fit in combinatie met een fantastische luchtdoorlating, zodat je rug niet gaat zweten. Het te winnen model is de 35l in de kleur ozone black.

 

Gregory Jade

De damesversie van de Zulu kreeg de naam Jade. De schouderriemen staan dichter op elkaar, zodat ze goed zitten op smallere schouders en de heupriem volgt de vrouwelijke vormen beter dan de mannenversie doet. Beide komen trouwens met een handige regenhoes. Het te winnen model is de 33l versie in de kleur mayan teal.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Hoe noemt het innovatieve draagsysteem dat is terug te vinden in de Zulu en Jade rugzakken?
 
Tip: het antwoord vind je op de website van Gregory, op de pagina van de nieuwe Zulu & Jade.
 

2. Kies het model dat je wil winnen: Gregory Zulu of Gregory Jade.

3. Vul je antwoord op vraag 1, 2 en je gegevens vóór maandag 1 juli 2019 in op het wedstrijdformulier hieronder. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze later die week bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/GregoryPacksEurope

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.