WIN deze MILLET Baikal-slaapzak of Akan-rugzak

WIN deze MILLET Baikal-slaapzak of Akan-rugzak

Kampeerplannen? Of elke dag onderweg? In beide gevallen hebben we een tof cadeau voor jou. Van Millet mogen we namelijk een Baikal-slaapzak en een Akan 20l-rugzak weggeven. Waag je kans! Misschien is een van beide nog dit jaar van jou.

Millet kennen we al decennia van hun outdoor- en bergsportmateriaal, van technisch ondergoed, bergsport- en outdoorkledij, tot schoenen, rugzakken, slaapzakken en wat je verder ook nodig mocht hebben voor trekkings, avontuurlijke reizen of bergsporten. Hardcore op expeditie met Millet kan uiteraard, maar ook voor de meer ‘dagelijkse’ uitjes is het aanbod indrukwekkend.

Dit kan je winnen

Millet Baikal 750 slaapzak voor dames
t.w.v. € 89,95

Dames, dit is DE slaapzak voor occasionele kampeertrips. En we zeggen dames, want deze tweeseizoens-slaapzak heeft een vrouwelijke ergonomie en is met een total lengte van 205 cm en een breedte van max. 70 cm iets korter en smaller. Omdat een goed passende slaapzak beter isoleert. In het hoofd- en teengedeelte zit een laagje comfortabel microfleece, voor extra warmte op die plaatsen. Comforttemperatuur van 6 tot 10 °C. Minimumtemperatuur van -6. Heeft een tweewegrits.

Millet Akan Pack 20 rugzak
t.w.v. € 99,95

Een heerlijke makkelijke reisgezel voor al wie dagelijks een rugzak nodig heeft. Heeft een gewatteerd compartiment voor multimediamateriaal en verschillende handige vakken en zakken om alles overzichtelijk en veilig in op te bergen. Is weerresistent. Heeft comfortabele schouderriemen. Ademt op de plek waar de tas in contact komt met je rug. 

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op volgende wedstrijdvraag.
Elk jaar lanceert Millet zijn ‘Expedition Project’. Welke winnaars van 2019 hun dromen met de hulp van Millet kunnen doen uitkomen, weten we binnenkort. Waar ging een van de expedities van vorig jaar naartoe?
Tip: het antwoord vind je op de Expedition Project-pagina op de website van Millet.


2. Kies wat je wil winnen.
De Millet Baickal slaapzak of Millet Akal rugzak.

3. Vul je antwoord op vraag 1 en 2 plus je gegevens vóór maandag 30 december 2019 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

Een onschuldige hand trekt maandag de winnaar en maakt deze op dinsdag 31 december 2019 bekend. Nog net op tijd voor het nieuwe jaar!

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/millet.mountain

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.