Een nieuwe editie van Mount Expo komt eraan!

Een nieuwe editie van Mount Expo komt eraan!

Tijdens het weekend van 15 en 16 februari vindt alweer de vijfde editie van Mount Expo plaats, de jaarlijkse kick-off van het bergsportseizoen. Zoek je inspiratie voor je volgende reisbestemming? Informatie over workshops, cursussen en begeleide tochten? Of wil je het nieuwste outdoormateriaal en -kledij bekijken? Zak dan op 15 of 16 februari af naar Flanders Expo in Gent.

Tickets voor Mount Expo

Ben je lid van de Klim- en Bergsportfederatie? Dan heb je gratis toegang tot Mount Expo. Vergeet niet om je gratis ledenticket online te bestellen en je lidkaart 2020 mee te brengen naar het evenement.

Een ticket kost 7 euro in voorverkoop en 9,50 euro aan de kassa. Kinderen t.e.m. 12 jaar hebben gratis toegang.

Stand Klim- en Bergsportfederatie & KBF-clubs

Breng zeker een bezoekje aan de stand van Klim- en Bergsportfederatie. Maak een praatje met een van de enthousiaste medewerkers en snuister in het ruim assortiment topo’s en cursusboeken. Ook verschillende lokale KBF-clubs hebben een stand op Mount Expo. Loop zeker eens langs om de activiteiten in jouw regio te bekijken.

Ben je nog geen lid van KBF? Dan kun je op de stand van KBF lid worden aan een voordeeltarief: 83 euro i.p.v. 91 euro!

Workshops & lezingen

Tussen 11 en 17 uur geven verschillende enthousiaste begeleiders les over een specifiek onderwerp, verspreid over twee workshoppleinen. Je kan vrij deelnemen aan een workshop. Iedere workshop duurt ongeveer 40 minuten.

Daarnaast kun je ook een lezing meepikken in één van de Flex-ruimtes. Het volledige programma vind je begin januari op www.mountexpo.be.

Eén weekend, drie beurzen

Naast Mount Expo is er dit jaar ook weer de Fiets en Wandelbeurs en E-bike Challenge. Een ticket voor Mount Expo geeft ook gratis toegang tot de andere twee beurzen.

Tip: Loop zeker even langs bij de wandel- en fietsinfomarkt van Grote Routepaden. Meer dan zeventig ervaren wandelaars en fietsers zitten klaar met informatie over hun favoriete gebieden en routes. Kaarten, foto’s, laptops… Ze nemen uitgebreid de tijd om je reisvragen te beantwoorden.

Een nieuwe editie van Mount Expo komt eraan!