Tickets te winnen voor avonturenbeurs Aventuria in Antwerpen 23-26 januari

10 tickets te winnen voor avonturenbeurs Aventuria in Antwerpen 23-26 januari

Vakanties die je doen bewegen? Daar hoor je alles over op Aventuria, de beurs voor avonturiers in Antwerp Expo van 23 tot 26 januari. Wij mogen 10 toegangstickets weggeven aan onze lezers. Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig. Waag je kans!

Uiteraard dat jij de actieveling bent op vakantie, en uiteraard sta je te popelen om de omgeving rondom je ontdekken en ben je steeds klaar voor een nieuw avontuur. Maar welke bestemming kiezen? Welke activiteit wil je echt eens proberen? Is er iets nieuws onder de zon? Dat ontdek je op de Aventuria-beurs, het eerste evenement gewijd aan actief toerisme en avontuur. Wandelen, fietsen, skiën, duiken, zeilen, paragliden … in België en over de grens, Aventuria belooft je alleszins een inspirerend bezoek vol met ontdekkingen, of je nu alleen bent, met vrienden of met je familie!

Dit kan je winnen

Van de organisatie mogen we 10 toegangstickets weggeven. De beurs vindt plaats in Antwerp Expo van donderdag 23 t/m zondag 26 januari 2020. Je kan zelf kiezen welke dag je gaat. Meer informatie over Aventuria vind je in ons vorig artikel of op de www.beursaventuria.be.

Goed om weten: bezoekers van Aventuria kunnen met hun ticket ook gratis drie andere toffe beurzen bezoeken: het Vakantiesalon Antwerpen (met klassieke vakantieformules, cruises, verre en dichtbijbestemmingen), B&B Days (vakanties in bed & breakfasts) en Let’s Camp (alles over kamperen en campers).

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op volgende wedstrijdvraag.
Welke van de animaties op Aventuria wil je zeker niet missen?
Tip: een overzicht van wat er zoal te beleven valt vind je op de website > Animaties.


2. Vul je antwoord op vraag 1 plus je gegevens vóór maandag 13 januari 2020
in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 14 januari 2020 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/BeursAventuria

Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
(Optioneel.)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
(Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.