Home klimmen Rab en Lowe Alpine verdiepen hun samenwerking met Vlaamse KBF

Rab en Lowe Alpine verdiepen hun samenwerking met Vlaamse KBF

0
Rab en Lowe Alpine verdiepen hun samenwerking met Vlaamse KBF
SS20_Rab_Meridian_0006

Rab en Lowe Alpine, de twee outdoormerken van het Britse Equip Outdoor Technologies Ltd., en de Vlaamse klim- en bergsportfederatie KBF hebben hun samenwerking sinds maart 2020 verder geïntensiveerd voor de komende drie jaar.

Op deze manier zal de reeds bestaande relatie op lange termijn worden verdiept. In het kader van de driejarige samenwerking worden de KBF-medewerkers, de sportkaders, het Belgische rebolting-team en de Mount Coach-leden uitgerust met goederen van beide toonaangevende outdoormerken.

KBF-bestuurder Yanick Bos legt uit. “Rab is een geweldig merk en past met de slogan ‘The Mountain People’ goed bij onze leden. Met deze samenwerking blijven we de ontwikkeling van de bergsport in Vlaanderen stimuleren. Deze samenwerking draagt ​​ook bij aan het professionele imago van onze federatie en ondersteunt onze vele vrijwilligers in hun engagement voor de klim- en bergsport.”

Gerard Ritter, Country Manager van Equip Benelux, vult aan: “Zowel Rab als Lowe Alpine hebben een lange traditie in de bergsport en we richten ons op dezelfde doelgroep als de KBF. We zijn dan ook buitengewoon verheugd over de verdieping van de samenwerking met de KBF en over de mogelijkheid om in Vlaanderen nog beter bekend te worden. Deze samenwerking is voor ons de bevestiging van de kwaliteit van onze producten, die zich ook onder moeilijke bedrijfsomstandigheden moeten bewijzen.”

Over de KBF
De Klim- en Bergsportfederatie verbindt mensen met een passie voor de klim- en bergsport. Denk maar aan bergwandelen, alpinisme,  rots- en sportklimmen, canyoning en winterbergsport. Het informeren van haar ruim 13.000 leden, maar ook niet-leden, om de klim- en bergsportactiviteiten op een veilige manier te beoefenen en te beleven, is een van de belangrijkste taken van de KBF. Daarnaast is de KBF als sportklimbond verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de klimsport in Vlaanderen. De KBF draagt passie voor de sport, respect voor elkaar, de natuur en lokale culturen hoog in het vaandel. https://kbfvzw.be/

Over Equip Outdoor Technologie Ltd.
Equip Outdoor Technologies Ltd. is een internationaal bedrijf gevestigd in Derbyshire in het Verenigd Koninkrijk. We zijn er trots op dat we de merken Rab en Lowe Alpine bezitten. We produceren uitstekende producten die voldoen aan de behoeften van onze actieve klanten. We motiveren onze teams om deel uit te maken van ons succes. Onze passie voor de natuur en onze honger naar avontuur vormen de basis van ons handelen. www.equipuk.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vijf × 2 =