Home Ongecategoriseerd Win win win! LOWA EXPLORER GTX MID wandelschoenen!

Win win win! LOWA EXPLORER GTX MID wandelschoenen!

0
Win win win! LOWA EXPLORER GTX MID wandelschoenen!
(c) LOWA, Benjamin Pfitscher

De tijd is altijd rijp voor een outdoorbelevenis. Als dat dan ook nog in en met de juiste schoen gebeurt, is dat des te mooier. Een uitgelezen moment dus om het paar LOWA EXPLORER GTX MID wandelschoenen te winnen dat we van LOWA mogen weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Win LOWA EXPLORER GTX MID wandelschoenen!

De LOWA EXPLORER GTX MID is gemaakt om de wereld te ontdekken. Lange wandelingen, zwaardere dagtochten, meerdaagse trekkings en huttentochten gaan hem zeer goed af. Ideaal dus om vanuit een van de berghutten in België op ontdekking te gaan.

  • De buitenzool is een Vibram Rock Trac Evo. Deze zool biedt een goede grip. De rubbersamenstelling en het speciale driehoekige profielontwerp zorgen voor een
    optimaal comfort.
  • Het bovenmateriaal is van vuilafstotend, superieur suede/stof. De voering van Gore-Tex. Zo behoud je binnenin een optimaal voetklimaat, terwijl je de elementen buitenhoudt.
  • Met een gewicht van 1160g per paar (slechts 980g voor het vrouwenmodel!) is deze wandelschoen vrij licht. Niet onbelangrijk als je bijvoorbeeld een rugzak of kinderdrager draagt.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Waar bevinden de productielocaties van LOWA zich?
Tip: Het antwoord vind je op de ‘corporate responsibility’-pagina van Lowa.
 

2. Vul je antwoord op vraag 1, je schoenmaat en je gegevens vóór maandag 29 juni 2020 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je schoenmaat (check je maat in de matentabel van LOWA), naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag 29 juni de winnaar en maakt deze op dinsdag 30 juni 2020 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/lowaBenelux

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

een × 1 =