Home Ongecategoriseerd WIN! De trekkingtent Forclaz Trek 100! Voor 2 personen en 3 seizoenen

WIN! De trekkingtent Forclaz Trek 100! Voor 2 personen en 3 seizoenen

0
WIN! De trekkingtent Forclaz Trek 100! Voor 2 personen en 3 seizoenen

Gaan kamperen ook zo gemist? Dan hebben we meer dan uitstekend nieuws: het is bijna vakantie EN van Decathlon mogen we de trekkingtent Forclaz Trek 100 weggeven. Een ideale, makkelijk op te zetten tent voor twee personen en drie seizoenen. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Win deze trekkingtent Forclaz Trek 100

Decathlon maakte deze zelfdragende drieseizoenskoepeltent Forclaz Trek 100 speciaal voor trekkersduo’s die op zoek naar een eenvoudig, gemakkelijk model. Eén ingang, één voortent, snel op te zetten, lekker compact en vrij licht.

Het klassieke koepelmodel heeft een eenvoudige, functionele slaap- en leefruimte. De extra boog vooraan creëert een voortent waar je twee rugzakken van circa 50 liter een droog onderkomen biedt.

De tent met dubbel buitenzeil kan windsnelheden tot 60 km/uur weerstaan en heeft een waterkolom van 2000mm voor de buitentent en 5000mm voor het grondzeil. De deur kreeg een tweewegrits en is voorzien van muggengaas.

De stof laat daglicht door, maar eigenlijk is dat wel zo prettig, aangezien je tijdens een trekking doorgaans opstaat bij het krieken van de dag en uitgeput, maar voldaan gaat slapen wanneer het donker wordt. Klopt, toch?

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.

Welke van Decathlon’s 6 klimaatdoelstellingen van 2026 spreekt jou het meest aan of zou je graag meer over willen horen?

Tip: de 6 klimaatdoelstellingen vind je op de website van Decathlon.

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 6 juli 2020 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag 6 juli de winnaar en maakt deze op dinsdag 7 juli 2020 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/decathlonbelgium

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

achttien − 8 =