Mio Discover Plus het nieuwe navigatiesysteem voor fietsliefhebbers

Mio Discover Series
Mio Discover Series

Mio presenteert de nieuwe Cyclo Discover-serie, het nieuwste navigatiesysteem voor fietsers. De Mio Cyclo Discover en de Mio Cyclo Discover Plus zijn nu verkrijgbaar en bevatten een aantal interessante services die je fietsbeleving nog completer maken!

Zo beschikt de Discover-serie over het grootste full-colour scherm op de markt. Dankzij de functionele touch-screen bediening begin je snel en eenvoudig aan je nieuwe avontuur. Europese kaarten zijn overigens standaard geïntegreerd, wel zo handig als je ook tijdens je vakantie een fietstochtje wilt maken. Verder zijn de navigatiesystemen uitgerust met een routeplannerservice en verasssingsnavigatie. Zo ontdek je misschien nog nieuwe wegen in je vertrouwde omgeving!

Tot de key-features behoren Mio’s exclusieve routeplannertool NeverMissTM, ‘verrassingsnavigatie’ Surprise MeTM, Cloudservice MioShare en geïntegreerde routeplanner-services RouteYou en Komoot.

Mio Discover Serie

Fietsbeleving staat centraal
“De nieuwe Cyclo Discover-serie is niet alleen een navigatietool, het is een fietspartner die zorgt voor ultiem fietsplezier en gemak”, aldus Steve Chang, president van MiTAC Digital Technology Corporation.

Cloudservice MioShare
Met MioShare kun je als fietser je fitness-trackinggegevens en routegeschiedenis opslaan. Maar je kunt ook highlights ontdekken die door andere fietsers geregistreerd zijn. De MioShare cloudservice is tevens de centrale plek waar je software updates kunt doen.

Routeplanningtool NeverMissTM
De nieuwe NeverMissTM-functie helpt je routes te maken en je volgende avontuur te plannen. Je kunt bijvoorbeeld de route langs fietsknooppunten plannen, maar ook je eigen route maken. Informatie over een bezienswaardigheid voeg je eenvoudig toe door de weblink te koppelen aan de route. Wanneer je de bezienswaardigheid nadert tijdens je rit verschijnt op het scherm een melding met een QR-code. Scan de code met je smartphone en bekijk aanvullende informatie over de bezienswaardigheid.

Inspiratie via Surprise MeTM
Even geen inspiratie voor je volgende rit? Dan is dit zeker handig! De gepatenteerde Surprise Me-functie van Mio stelt je steeds drie verschillende routes voor. De functie is ontworpen voor iedereen die alle routes in de eigen omgeving inmiddels wel kent en verrast wil worden met een onbekende route.

Mio Discover Serie

Geïntegreerde routeplannerservice
Met de Cyclo Discover-serie kun je eenvoudig opgeslagen ritten van routeplannerservices RouteYou en Komoot synchroniseren. Geen gedoe, even via kabel of WiFi synchroniseren en naar buiten!

Robuust en waterwerend ontwerp
De Mio Discover-modellen beschikken over een waterdichte IPX7-classificatie, wat betekent dat de modellen tot 30 minuten in één meter diep water ondergedompeld kunnen worden zonder schade op te lopen. Dus weer of geen weer: de Cyclo Discover-serie is er altijd klaar voor.

Mio Cyclo Discover of Mio Cyclo Discover Plus?
De adviesprijs voor de Mio Cyclo Discover is €249, voor de Mio Cyclo Discover Plus is dit € 339. Maar wat is het verschil? De basis features als eerder beschreven zijn vergelijkbaar, maar de Mio Cyclo Discover Plus heeft een paar leuke extra’s:

– Omleidingsfeature: helpt je blokkades snel omzeilen
– Synchronisatie via Wifi
– Bluetooth-verbinding met je smartphone: je mist geen oproep of berichten meer
– Batterijduur tot 15 uur
– Afmetingen en beeldscherm zijn iets groter

Mio Discover Serie

Klik voor meer informatie over de Mio Discover Plus.
Mio Discover-systemen vind je in deze winkels.
Klik hier als je liever online een Mio Discover-systeem wilt kopen.

Over Mio
Mio, onderdeel van de MiTAC Digital Technology Corporation, is als merk opgericht in mei 2002 en heeft vestigingen in Taiwan, China, Zuidoost-Azië, Europa en in het Midden-Oosten. Producten worden in meer dan 38 landen verkocht. Mio streeft erna via research en functionele vormgeving producten te ontwikkelen die het leven eenvoudiger maken. Mio gps-systemen zijn daarom makkelijk te bedienen en voldoen aan de laatste gebruikersverwachtingen. Een optimale gebruikservaring bieden staat voor Mio altijd centraal.

Mio Discover Serie

Tenerife trailrunning