WIN deze KINGSTON 30 Pack RECCO rugzak van JACK WOLFSKIN!

WIN deze KINGSTON 30 Pack RECCO dagrugzak van JACK WOLFSKIN!

Eenzame paden en heldere lucht – precies wat je nodig hebt om je hoofd leeg te maken. Deze Kingston 30 Pack Recco rugzak van Jack Wolfskin draag je comfortabel op je schouders en maakt je vindbaar in geval van nood. Ideaal dus dat we deze rugzak in opvallend rood van Jack Wolfskin mogen weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Jack Wolfskin kennen we al lang. Net als wij is het merk thuis in de outdoors. De drijfveer van het merk? Uitstekende producten maken, die gebruikers beschermen, warm en droog houden en bovendien comfortabel zijn, en dat vele jaren lang. De Kingston 30 Pack Recco rugzak van Jack Wolfskin is een mooi voorbeeld van zo’n topproduct.

Win de Kingston 30 Pack Recco rugzak van Jack Wolfskin

De Kingston 30 maakt deel uit van de Kalari/Kingston-lijn. Deze multifunctionele rugzakken zijn gemaakt van gerecycleerd materiaal, zien er sportief uit en zijn aangenaam licht. De Kingston 30 is voor langere dagtochten ontworpen. Hij is veelzijdig, uiterst sterk en extreem ventilerend.

Dat is ook te danken aan het flexibele ACS Tight-draagsysteem, waarmee je onderweg je bewegingsvrijheid houdt. De Kingston 30 biedt voor een dagrugzak heel veel ruimte. Doordat de rugzak goed aansluit en dicht op het lichaam zit, houd je bovendien altijd de volledige controle. En als je een keer niet met volle bepakking onderweg bent, berg je de heupvinnen gewoon op.

Om in geval van nood via de Recco-lokalisatiechip te worden gevonden, hoef je je niet eens ergens te registreren. In het grootste deel van de Alpen, Oostenrijk, Scandinavië, de VS en Canada zijn reddingsdiensten met Recco-zoekapparatuur uitgerust. Alle Kingston-modellen kunnen met de grotere Kalari-rugzakken worden gecombineerd.

#seeyousoonoutdoors

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.

Hoeveel procent van alle Jack Wolfskin producten is PFC-vrij?

Tip: het antwoord vind je op de website van Jack Wolfskin.

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 13 juli 2020 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag 13 juli de winnaar en maakt deze op dinsdag 14 juli 2020 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/JACKWOLFSKINofficial

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.