WIN! Deze compacte MT500 wandelstokken van Forclaz

WIN! Deze compacte MT500 wandelstok van Forclaz

Toe aan een flinke trek? Dan komen deze Forclaz MT500 wandelstokken ongetwijfeld van pas. Mooi nieuws dus dat we van Decathlon een paar wandelstokken mogen weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Win een paar Forclaz MT500 wandelstokken!

Forclaz? Dat is een merk van en voor trekkers, wandelaars en avonturiers. Wie houdt van langere tochten, weet dat een wandelstok eigenlijk een onmisbaar accessoire is. Om je evenwicht te bewaren op uitdagend terrein – zeker als je een rugzak op hebt. Om je knieën en gewrichten te sparen. En omdat je met een wandelstok gewoon… makkelijker wandelt!

De ene wandelstok is natuurlijk de andere niet. Vandaar dat we deze Forclaz MT500 wandelstokken graag meenemen.

Elke stok is compact opvouwbaar tot een pakketje van 36 cm lang en 6×6 cm dik. Weegt 275g. Is gemaakt van superieur aluminium. Heeft een lange 3D-greep in comfortabel EVA-schuim en een handige polslus.

We hebben twee wandelstokken te geef. Hike je net zo graag met één stok, dan kan je de andere aan iemand weggeven. Maak je meteen nog iemand blij!

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.

Hoe noemt het Decathlon-magazine?

Tip: Je vindt de titel en kan het magazine online lezen via de website van Decathlon.

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór dinsdag 1 september 2020 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt dinsdag 1 september de winnaar en maakt deze op woensdag 2 september 2020 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/decathlonbelgium

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.