WIN een TREK 900 donsjas van FORCLAZ (M/V)

0
35

Zie je op tegen de barkoude winter? Hoeft niet, met de juiste jas. Deze Trek 900 donsjas van Forclaz bijvoorbeeeld houdt je lekker warm. In beweging tot -18° C zelfs. Je kan er dus bijna mee naar de de poolgebieden! Winnen? Doe dan mee aan onze wedstrijd en wie weet is deze donsjas binnenkort van jou.

Win de TREK 900 donsjas van Forclaz t.w.v. € 100

Forclaz? Dat is een merk van en voor trekkers, wandelaars en avonturiers. En die genieten volop met het juiste materiaal.

Wie graag lange tochten maakt, in de winter of in de bergen, heeft baat bij een heerlijke donsjas. Deze Trek 900 van Forclaz is ideaal en bestaat zowel in een dames– als in een herenmodel.

De lichte, compacte Trek 900 – de warmste donsjas van Forclaz – werd ontwikkeld met thermisch verlijmde compartimenten om in beweging temperaturen tot -18° C aan te kunnen. In stilstand bedraagt de comforttemperatuur -5° C. Dus ook op een winterse dag uitrusten op een bankje zit erin.

Goed om weten: de Trek 900 is gevuld met RDS-gecertificeerd dons. Leveranciers verbinden zich ertoe de eenden diervriendelijk te behandelen, uitsluitend dons te gebruiken van eenden die worden gekweekt voor hun vlees en de eenden te pluimen na het slachten.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.

Wat is het motto achter de partnerships van Decathlon?
Tip: het antwoord vind je in de titel op de sponsoring-pagina van Decathlon.

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 7 december 2020 in op het wedstrijdformulier hieronder. Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag 7 december de winnaar en maakt deze op dinsdag 8 december 2020 bekend.

Like ons op:
facebook.com/farout.be

facebook.com/decathlonbelgium

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

dertien + zestien =