Home Deuter WIN de zalig warme Exosphere -6° C slaapzak van Deuter

WIN de zalig warme Exosphere -6° C slaapzak van Deuter

0
WIN de zalig warme Exosphere -6° C slaapzak van Deuter

Zin in een warm kerstcadeautje? Dan zit je met deze Exosphere-slaapzak van Deuter helemaal goed. Hij houdt je namelijk tot -6° C warm. Het mooiste nieuws? Je kan zo’n heerlijke slaapzak winnen. We geven er 2 weg. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans.

deuter slaapzak ExosphereWat valt er te winnen?

De Exosphere -6° C slaapzak van Deuter ter waarde van € 199,95! De oplossing voor al je koude(re) avonturen. We geven TWEE slaapzakken weg.

Je geniet niet alleen van comfort en een optimale warmte-gewichtratio, de slaapzak is ook nog eens superlicht en stretcht met je mee. Hierdoor heb je tot wel +25% extra bewegingsruimte. Zalig, toch?!

De slaapzak heeft een tweewegrits over de volledige lengte van de slaapzak met autolock, zodat hij niet automatisch opengaat. Is het echt koud, dan trek je ‘de hoodie’ rond je hoofd aan. Extra vulling onderaan houdt ook je voeten lekker op temperatuur. Je kan het voetgedeelte indien nodig openzetten.

Wat moet ik daarvoor doen?

Heel simpel!

1. Bekijk het korte filmpje (1 min.) hieronder en laat ons weten welk onmisbaar item deze avonturier is vergeten pakken voor een meerdaagse tocht. Vul je antwoord op deze vraag en je gegevens vervolgens in op het antwoordformulier hieronder en stuur dit vóór maandag 21 december 2020 naar ons terug.

2. Wil je een extra kans? Deel dan een foto van je favoriete outdoor slaapplekje. Vergeet ons niet te taggen @farout.be of #farout.be

3. Op maandag kiest een onschuldige hand de winnaars. Personen die een foto sturen maken een extra kans. Op dinsdag 22 december 2020 maken we de twee winnaars bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/deuterrucksacks

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

4 − drie =