Home Fjällräven Toptips voor trekkers van Fjällräven

Toptips voor trekkers van Fjällräven

0
Toptips voor trekkers van Fjällräven

Je tent openritsen en verwelkomd worden door gouden ochtenstond. Lange dagen en nazinderende zonsondergangen… Er gaat niets boven een kampeertrip in de zomer. Begin maar al te plannen! De Zweedse outdoorexpert Fjällräven helpt je hier graag bij.

Trekking zit in het DNA van Fjällräven. Sinds zijn ontstaan in de jaren 60 kwam het merk al met meerdere innovaties uit de hoek, waaronder de introductie van de eerste wandelrugzak met frame en de eerste dubbellaagse tent. Dit seizoen viert Fjällräven zijn trekkingerfgoed met een vernieuwde collectie jassen, broeken en ander outdoormateriaal.

Toptips voor trekkers

Tijdens een trektocht wil je niet te veel meenemen, maar al het essentiële wel bijhebben natuurlijk. Tip: maak een paklijst. Als algemene regel raadt Fjällräven aan om laagjes te dragen, zodat je op alles bent voorbereid. Vergeet geen isolerende laag in te pakken voor ’s avonds en stop een extra onderlaag en een extra paar sokken in je rugzak waar je makkelijk bij kan.

Geschikte wandelschoenen zijn een must, al mogen comfortabele sandalen of schoenen om ’s avonds in te glijden ook niet ontbreken. Lichtgewicht is hier het toverwoord. Ook bevorderend voor het comfort is een goede kampeerplek. Dat wil zeggen: vlak, niet te dicht bij water en beschut van de wind.

Zet je tent goed op, zodat het zeil ’s nachts niet gaat wapperen. En last but not least: kruip niet koud in je slaapzak, dan krijg je het maar langzaam warm. Maak een paar jumping jacks om het bloed te laten pompen.

Onze favorieten in de nieuwe collectie van Fjällräven

Abisko Lite trekkingjack

Perfect voor mild, maar wisselend weer waarbij je nog steeds graag beschermd bent tegen regen of een frisse wind. Gemaakt van lichtgewicht G-1000 Lite Eco (gerecycleerd polyester en biokatoen), met vierwegstretch onder de armen en op de rug.
Prijs: € 289,95.

Abisko Lite Trekking afritsbroek

Wederom ideaal als je in ons kikkerlandje niet weet wat je moet verwachten. G-1000 Lite maakt de broek duurzaam en licht, de stretchstof zorgt voor een hoog wandelcomfort. De pijpen zijn afritsbaar om er snel een korte broek van te maken.
Prijs: € 209,95.

Abisko Friluft 35 trekkingrugzak

Stevige, doch lichtgewicht trekkingrugzak. Met een goed ventilerend rugpand. Heeft een compartiment dat je van bovenaf kan laden alsook een voorpaneel met rits. Verkrijgbaar als heren- of als damesmodel in zwart, blauw en mosgroen.
Prijs: € 189,95.

Abisko Lite 2 tunneltent

Sterke, duurzame en ruime, maar toch lichtgewicht tunneltent. Ideaal voor elk seizoen. Zit boordevol slimme functies. Heeft een handige voortent. De buitentent kan je aan beide uiteinden oprollen, om van het uitzicht te genieten.
Prijs: € 649,95.

www.fjallraven.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

twintig + 13 =