Home Lees Far Out Online 2021 > Lente/Zomer Survivalgear voor outdooravonturiers

Survivalgear voor outdooravonturiers

0
Survivalgear voor outdooravonturiers

Ongelooflijk hoe slimme outdoorgadgets ons leven zoveel makkelijker maken. Dit stoppen we graag in onze tas voor een trip met een hoog survivalgehalte.

LifeStraw Personal

Deze supergemakkelijk te gebruiken waterfilter is letterlijk een lifesaver. Verwijdert bacteriën, parasieten en microplastics uit water dat je uit meren, rivieren of beekjes haalt. Je aankoop doet er ook toe: één product = één kind, één jaar schoon water.
Prijs: € 26,95.

Biolite Sunlight Teal

Een handig lantaarntje op zonne-energie met ingebouwde Li-Ion batterij en stevige lumen voor een solarlamp. Houdt het tot 50 uur vol op één volle lading (7 uur in de zon, of 2 uur via USB). Is waterbestendig (IPX4) en weegt slechts 95 gram.
Prijs: € 24,95.

Gerber Principle

On-mis-baar! Dit bushcraftmes is ergonomisch geoptimaliseerd voor drie basisgrepen: de hamer-, borst- en precisiegreep. Je kan het ook op verschillende manieren dragen. Met de rug van het lemmet als strijker en een vuurstaal heb je zo een vuurtje gemaakt.
Prijs: € 99,95.

Sea to Summit Camp Mat Plus SI

Superstevige, zelfopblaasbare slaapmat met een dikke buitenstof, voor betrouwbaarheid op ruigere ondergronden. Met slechts 880 gram voor 7,5 cm is hij ook zeer licht in zijn soort. Verkrijgbaar in vier formaten: regular en large, afgerond of rechthoekig.
Prijs: € 99,95 (voor de regular).

Biolite Campstove 2+

Een kleine brander met grootse mogelijkheden. Met gewoon wat takjes heb je zo een vuurtje klaar om eten te bereiden. Geen gedoe met gasbusjes dus. Tegelijkertijd genereer je elektriciteit om je telefoon, outdoorhorloge of hoofdlamp op te laden. Slim!
Prijs: € 169,95.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

negentien − vijftien =