OutDoor by ISPO van 5 – 7 oktober 2021

OutdoorByIspo - Messe München
OutdoorByIspo - Messe München

Talloze workshops, panels en keynotes: de OutDoor by ISPO-conferentielijn zit vol met de belangrijkste inhoud voor iedereen in de sportbranche. Het evenement is bedoeld voor elke zakelijke professional die elkaar weer wil ontmoeten en weet dat Outdoor een menselijke behoefte is en een enorme impact heeft op de levensstijl van individuen, hele samenlevingen en onze planeet.

OutDoor by ISPO nodigt zowel jonge als gevestigde merken uit, inspirerende retailers, vernieuwende start-ups, innovatieve leveranciers, geïnteresseerde mediavertegenwoordigers, disruptieve denkers, oplossingsaanbieders en adviesbureaus, NGO’s en gelijkgestemde bedrijven uit alle sectoren.

De verantwoordelijke revolutie
Hoe gaan we in de toekomst (duurzaam en verantwoord) ondernemen? Met deze vraag in het achterhoofd behandelen we deze en soortgelijke onderwerpen:
Duurzaamheid – Circulariteit – Green Deal – Supply Chain Challenges – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen – Sociale Ondernemingen & Economieën – Doelgericht Ondernemen – Groene Technologie & Digitalisering – en nog veel meer.

Ontmoet innovatieve mensen uit de outdoorbranche
Society at the Crossroads: Samen geven we vorm aan de toekomst van de planeet.
Ambassadeurs, pioniers en innovators – gedurende drie dagen komen de leidende geesten van de sport- en outdoorindustrie samen om ideeën uit te wisselen, te leren en te netwerken.

Wees erbij als het weer OutDoor by ISPO is van 5 t/m 7 oktober 2021.

Ervaar met je on-site ticket de volledige uitwisseling tussen merken, retailers, mediavertegenwoordigers, sprekers en consumentenexperts. En krijg volledige toegang tot het complete Outdoor by ISPO congresprogramma met alle keynotes, panels en breakout-sessies en de presentaties in de Speakers Corner.

Ontmoet vrienden, kennissen en vele gezichten van de buitengemeenschap voor een voorinschrijvingsborrel op 4 oktober, op de BBQ Night op 5 oktober en op de Movie Night op 6 oktober 2021

Meer informatie op de website van Outdoor by ISPO