DOEN: Fiets- en Wandelbeurs 19-20 februari 2022 in Expo Gent!

0
30
Veluwe

Niet alleen exposanten, maar ook buitenliefhebbers en vakantiegangers snakken zo langzamerhand naar een nieuwe editie van de Fiets- en Wandelbeurs. Goed nieuws dus dat we die toffe beurs opnieuw in onze agenda mogen zetten en dat op 19 & 20 februari 2022. Plaats van afspraak is Expo Gent.

Ook dit keer kan je datzelfde weekend ook de e-bike Challenge bezoeken. Een ijzersterke combinatie, die elk jaar (op het coronajaar 2020 na) tienduizenden bezoekers inspireerde, waaronder ook veel gezinnen met kinderen.

De kracht van offline

Natuurlijk is online communicatie niet weg te denken uit het dagelijks leven. Maar het krachtigste communicatiemiddel is nog altijd het persoonlijk gesprek. Tijdens de lockdowns merkte iedereen hoe belangrijk én onmisbaar het persoonlijk contact is tussen mensen. De Fiets- en Wandelbeurs is en blijft een ideaal podium om andere fietsers en wandelaars ‘live’ te ontmoeten.

Duurzame recreatie

Meer Belgen en Nederlanders dan ooit zijn het afgelopen jaar gaan fietsen en wandelen. Duurzame vormen van mobiliteit en recreatie staan volop in de belangstelling. Een nieuwe editie van de Fiets en Wandelbeurs past perfect bij deze trend. Daarbij blijven we trouw aan ons concept: een mix van commercieel aanbod met een compleet inhoudelijk programma

Een brede mix

Verwacht je aan een brede mix aan informatie, het nieuwste materiaal, superinteressante workshops en toffe activiteiten. Over nabije, verre en hoge bestemmingen. Over wandelschoenen, trekfietsen, e-bikes en klimmateriaal. Allemaal om te bekijken én om te testen in één en hetzelfde weekend. Meer details en info over de inschrijvingen deelt de organisatie later dit jaar mee. www.hicle-events.com

Nu ook in… Minneapolis

Het concept van de e-bike Challenge is ondertussen overgewaaid naar… Minneapolis. Daar vindt op 2 en 3 april 2022 de Amerikaanse editie plaats. Onderdeel van dit e-bike-test-event is de Hike & Bike Xperience, de Amerikaanse variant van de Fiets en Wandelbeurs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

7 − 1 =