Home Featured Komoot lanceert Inspiratie-feed in België: +10000 routes binnen handbereik

Komoot lanceert Inspiratie-feed in België: +10000 routes binnen handbereik

0
Komoot lanceert Inspiratie-feed in België: +10000 routes binnen handbereik
✅ Print and digital; Paid media allowed; Perpetual (doesn't expire); No credit required

Tot nu toe maakten komoot-users in België hoofdzakelijk gebruik van komoot voor het plannen, navigeren en registreren van hikes en fietstochten, met de interactieve kaart van komoot als voornaamste informatiebron. Maar vanaf nu kunnen Belgische komoot-gebruikers ook inspiratie opdoen in de Inspiratie-feed, die als nieuwe tab in de mobiele komoot-app en de webversie verschijnt. 

De Inspiratie-feed van komoot is een nieuwsoverzicht vol leuke informatie en inspirerende content op maat voor elke gebruiker: lokale fiets- en wandelgidsen, Tour-aanbevelingen voor routes die bij jou in de buurt beginnen, inspirerende Collecties, en de mogelijkheid om gemakkelijk de activiteiten van andere avonturiers in de regio te volgen. Komoot is dé plek waar outdoorliefhebbers elkaar online kunnen vinden. En nu, dankzij de Inspiratie-feed, is het ook nog een mooie bron van inspiratie voor Belgische outdoorliefhebbers.

Vind je volgende avontuur – waar dat ook mag zijn

Voortaan kunnenKomoot-gebruikers in hun Inspiratie-feed door tienduizenden Tour-aanbevelingen in België zoeken op locatie, sport, duur en moeilijkheidsgraad. Deze aanbevelingen zijn het resultaat van slimme technologie die de beste routes en Highlights van de komoot-community vindt. Komoot vergelijkt een hele reeks factoren zoals wegtype, ondergrond, activiteit, relevante Highlights en zelfs de kwaliteit van het beeldmateriaal, om route-aanbevelingen te kunnen doen die het nog gemakkelijker maken om avonturen te beleven.

“De functionaliteit voor Tour-aanbevelingen is al heel populair in het Duitse taalgebied en in Nederland, en we zijn erg blij dat we dit nu ook in België kunnen aanbieden, waar we een enorme groei van content van hoge kwaliteit hebben gezien”, vertelt Jonas Spengler, mede-oprichter van komoot. “De kwaliteit van onze Tour-aanbevelingen is dan een direct resultaat van een enthousiaste en actieve community outdoorliefhebbers – hoe meer er zijn,  des te beter het wordt!”

De Tour-aanbevelingen van komoot’s werken op basis van locatie. Als je de mobiele apps van komoot (Android of iOS) gebruikt om je volgende avontuur te vinden door Tour-aanbevelingen te bekijken, past komoot de resultaten automatisch aan zodat ze starten op jouw locatie.

Bekijk hier enkele Tour-aanbevelingen en ontdek meer over hoe de aanbevelingen precies werken.

Collecties van lokale redacteuren en komoot-gebruikers

Je vindt nog meer inspiratie in prachtige, thematische Collecties. Dit zijn zorgvuldig uitgezochte verzamelingen Tours, die vaak een meerdaags avontuur laten zien, of gebaseerd zijn op een bepaald thema of gebied. Ze worden samengesteld door lokale redacteuren en komoot-gebruikers – een wijdverspreid netwerk avonturiers die de lokale trails, paden en wegen op hun duimpje kennen.

Neem deel aan een webinar of workshop

Wil je weten hoe je het maximale uit de planner van komoot en de nieuwe Inspiratie-feed kunt halen? Dan kan je je inschrijven voor een live webinar op donderdag 18 november met de komoot Community Manager voor België en Nederland, Ruby, en de komoot-ambassadeur voor wielrennen, Bram Tankink.

Of heb je weer eens zin om in het echt met mensen over avonturen te praten? Dat kan. komoot gaat de krachten bundelen met Wildhood en 666gravel, en zal workshops organiseren in heel België in Peloton de Paris in Mechelen, Pavé Cycling Bar in Antwerpen, Way Coffee in Gent en Noir Coffee in Leuven. Meer informatie hierover vind je op hun websites.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

twintig + 9 =