Home materiaal-2021 Boot up voor het winterseizoen met Merrell

Boot up voor het winterseizoen met Merrell

0
Boot up voor het winterseizoen met Merrell

Binnen blijven omdat je koude tenen krijgt als je gaat wandelen? Dan heb je niet de juiste schoenen aan. Met deze nieuwe trekkingschoenen van Merrell verwelkom je de winter alleen maar! Zalig op je eentje door de sneeuw baggeren, het ijs testen en een frisse neus halen. Laat de winter maar komen.

Merrell Thermo Rogue

Ontdaan van alle extra gewicht, maar boordevol technische hoogstandjes, is de Merrell Thermo Rogue ontworpen om je zelfs in de zwaarste winterse omstandigheden te beschermen en warm te houden. Met een zachte en responsieve Float Pro Foam-tussenzool en nieuwe technologieën die de grammen najagen, is de derde versie van deze bestseller veelzijdiger en handelbaarder dan zijn voorgangers.

Merrell Moab Speed ​​Thermo

De Moab Speed ​​Thermo garandeert volledige waterdichte bescherming en houden je voeten lekker comfortabel en warm tijdens trektochten bij koud weer. Het bovenwerk van mesh en volnerfleer is voorzien van een 100% waterdicht membraan dat water buitenhoudt, maar transpiratievocht laat ontsnappen. De fleece voering en 200g PrimaLoft Gold Eco zorgen voor de nodige warmte in de koudste omstandigheden.

De Moab Speed heeft een uitneembare EVA-binnenzool en een FloatPro Foam-tussenzool. Hierdoor zit de schoen zeer comfortabel. De Vibram Icetrek-buitenzool biedt uitstekende grip in winterse omstandigheden, terwijl de verstevigde neus je voeten beschermd tegen stenen en stoten. De afwerking met reflecterende details maken je zichtbaarder bij weinig licht. Gemaakt met een milieuvriendelijk bovenwerk van 40% gerecycleerd mesh, 100% gerecycleerde veters en 100% duuurzame hiel.

www.merrell.com
@MERRELLEU

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

14 − drie =