WIN een Nuuk Parka van Fjällräven t.w.v. € 479,95!

WIN een zalig warme Nuuk Parka van Fjällräven!

Koud? Berekoud! Maar dat kan je met de Nuuk Parka van Fjällräven niet deren. Meer dan fantastisch nieuws dus dat we Fjällräven zo’n zalig warm jas mogen weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Sinds de oprichting van Fjällräven in 1960 is de drijfveer van het merk ‘producten ontwikkelen die het voor de mens makkelijker maken om van de outdoors te genieten’. En daar is het merk met vlag en wimpel in geslaagd. Deze Nuuk Parka bewijst wederom dat je met de juiste gear geen excuus meer hebt om zelfs putje winter een frisse neus te halen.

Win een Nuuk Parka van Fjällräven
t.w.v. € 479,95!

De stijlvolle Nuuk Parka houdt wind, nattigheid en winterkou op zeer effectieve wijze buiten. Diverse zakken en een met fleece gevoerde capuchon met afneembare synthetische bontrand maken er tegelijk een superpraktische jas van. Hier ga je nog jaren van genieten!

De gewatteerde jas is gemaakt met fluorkoolstofvrije Hydratic, een hydrofiel membraam dat water afstoot en tegelijk optimaal ademt. De jas heeft een waterkolom van 10000 mm en een ademend vermogen van 10000 g/m2/24h. De Supreme Microloft-vulling houdt je lekker warm, zelfs bij zeer lage temperaturen.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag:
Wat zijn de drie belangrijkste eigenschappen van Supreme Microloft, de vulling van de Nuuk Parka?

Tip: het antwoord vind je op de website van in de sectie over de stoffen in de bulletpoints bovenaan de pagina Supreme Microloft.

2. Geef je maat en gewenste kleur door. (*) We proberen rekening te houden met je kleurvoorkeur, maar dit hangt af van de beschikbaarheid in je maat op dat moment. Raadpleeg de maattabel op de Nuuk Parka-productpagina van Fjällräven: voor vrouwen of voor mannen.

3. Vul je antwoord op vraag 1, 2 en je gegevens vóór maandag 27 december 2021 in op het wedstrijdformulier hieronder. (**) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je maat, gewenste kleur, naam, adres- en contactgegevens.

4. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook krijgen een extra kans.
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/fjallravenofficial of www.facebook.com/Fjallraven

#NatureIsWaiting #faroutgreatoutdoors

4. Een onschuldige hand trekt maandag 27 december de winnaar en maakt deze op dinsdag 28 december 2021 bekend.

    Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
    (Optioneel.)

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
    (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

    Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.