11 juni de Vebego Limburgs Mooiste ZUID

0
40
Limburgs Mooiste ZUID
Limburgs Mooiste ZUID

De 29e editie van Vebego Limburgs Mooiste ZUID vindt plaats op 10 & 11 juni 2022. Mis het niet en noteer deze data meteen in je agenda! Wacht niet te lang om zeker te zijn van deelname!

Op de vrijdag 10 juni 2022 van het evenement is er gelegenheid om gebruik te maken van de dag-inschrijven (mits nog voorradig) en het afhalen van de voorinschrijvingen. Natuurlijk is er op vrijdag weer volop gezelligheid met de grote openlucht Fietsmarkt en gezellig horeca terras met lekkere Food Stands.

Op de zaterdag 11 juni 2022 worden de Vebego Limburgs Mooiste toertochten gereden voor racefiets, mtb en e-bike of stadsfiets.

Limburgs Mooiste

Gele route bijna volgeboekt
Ook nu is de gele route voor de racefiets weer de grote favoriet onder de deelnemers. Ruim 30% kiest weer voor 1 van de 2 gele lussen. De gele route is een mooie uitdaging voor de liefhebbers die de (onbekende) kuitenbijters van het Heuvelland willen voelen. Je kan kiezen uit 2 afstanden, namelijk 115 km met 1450 hm en 150 km met ruim 1750 hm. Zo kom je bij de 150 km o.a. de Brakkeberg tegen! Hij is 0.7 kilometer lang en overbrugt 63 hoogtemeters met een gemiddeld stijgingspercentage van 9.4%. Daarmee scoort deze klim 61 klimpunten. De top van de beklimming ligt op 128 meter hoogte.

De nieuwe inschrijvingen stromen weer vertrouwd binnen!
Dit laat zien dat niet alleen wij, maar ook onze trouwe deelnemers, er in geloven dat wij op zaterdag 11 juni 2022 eindelijk de 29ste editie van Vebego Limburgs Mooiste kunnen organiseren . Elke dag dichter bij het evenement geeft ons steeds meer energie om voor jullie na 3 jaar weer een prachtig fietsfeest te organiseren. Heb jij jezelf en je fietsvrienden al ingeschreven?

Meer informatie op de website van Limburgs Mooiste

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

1 × drie =