WIN een Keb 52 Backpack van Fjällräven i.s.m De Kampeerder!

WIN een Keb 52 rugzak van Fjallraven

Voor een echte avonturier gaat er niets boven de natuur in trekken met alles wat je nodig hebt op je rug. Wat echt een verschil maakt, is een comfortabele en duurzame rugzak, zoals deze Keb 52 Backpack van Fjällräven. Topnieuws dat we van Fjällräven in samenwerking met De Kampeerder zo’n rugzak (t.w.v. € 299,95) mogen weggeven! Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans.

Als jongen al hield de oprichter van Fjällräven, Åke Nordin, ervan om de bergen en bossen in de buurt te verkennen, maar de zware en vormeloze rugzakken van destijds maakten er telkens een heuse onderneming van. Hij besloot met zijn eigen oplossing te komen: een innovatief houten frame dat het gewicht van de rugzak gelijkmatig verdeelt. Zo kon hij echt genieten van meerdaagse trektochten in de wildernis.

Dit slimme idee was de basis van Fjällräven en in 1960 lanceerde Åke het bedrijf met de introductie van de allereerste rugzak met een frame – dit keer van lichtgewicht aluminium. Voortbouwend op zijn uitzonderlijke rugzakerfgoed, produceert Fjällräven ondertussen al meer dan 60 jaar zeer functionele en comfortabele rugzakken. Dat kan tellen qua kennis en ervaring!

De Keb 52 Backpack:
een favoriet

Een favoriet model in het assortiment van Fjällräven is de Keb 52. Met zijn comfortabel, uitgebalanceerde ontwerp en smal silhouet is de rugzak ideaal voor technische trekkings en uitdagend terrein. Echt een rugzak in Fjällräven-stijl!

De Keb 52 is gemaakt van duurzame stoffen, waaronder G-1000 HD Eco en Bergshell, en pakt uit met het unieke houten rugsysteem van Fjällräven. Dit systeem heeft een veel lagere ecologische voetafdruk (-90%) dan aluminium tegenhangers, en biedt bovendien een superieur comfort en een uitstekende stabiliteit. Niet alleen een betere keuze voor jou, maar ook voor de planeet.

Win de Fjällräven Keb 52 i.s.m De Kampeerder!

Fjällräven en De Kampeerder slaan de handen in elkaar en bieden je de kans om een Keb 52-rugzak (t.w.v. € 299,95) te winnen voor je eigen zomeravonturen.

De rugzak is verkrijgbaar in zowel heren- als damesmodellen, en bovendien volledig verstelbaar, zodat je de pasvorm makkelijk kan finetunen voor een optimaal comfort. Zijn minimalistische uiterlijk verbergt tal van praktische functies, waaronder compressieriemen om je lading te balanceren, ruimte voor een hydratatiesysteem en meerdere vakken. De flap bovenaan kan je apart gebruiken voor een daguitstap.

Ontdek deze rugzak en de collectie van Fjällräven:

Voor deze wedstrijd kan je kiezen uit een damesmodel in opvallend lavarood, of een herenmodel in tijdloos olijfgroen.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag:
Uit welk land komt Fjällräven?
a) Finland
b) Noorwegen
c) Zweden

2. Kiest je model (dames lavarood of heren olijfgroen).

3. Vul je antwoord op vraag 1, 2 en je gegevens vóór woensdag 20 april 2022 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je voorkeur, naam, adres- en contactgegevens.

4. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook krijgen een extra kans.
instagram.com/farout.be of facebook.com/farout.be
instagram.com/fjallravenofficial of facebook.com/Fjallraven
instagram.com/k2antwerpen of facebook.com/DeKampeerderK2

#faroutgreatoutdoors #NatureIsWaiting #k2antwerpen

5. Een onschuldige hand trekt woensdag 20 april de winnaar en maakt deze op donderdag 21 april 2022 bekend.

    Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
    (Optioneel.)

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
    (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

    Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.