Home Merken 40 jaar Ortlieb! Vier decennia ontwerpgeschiedenis in een modern jasje

40 jaar Ortlieb! Vier decennia ontwerpgeschiedenis in een modern jasje

0
40 jaar Ortlieb! Vier decennia ontwerpgeschiedenis in een modern jasje

Dit jaar viert Ortlieb haar 40-jarig bestaan. Dat zijn maar liefst 40 jaar vol 100% waterdichte producten en ontelbare unieke innovaties. Om dit jubileum te eren, introduceert Ortlieb dit jaar een paar nieuwtjes.

40 jaar geschiedenis in een modern jasje

Topmodellen en nieuwigheden voor 2022

De Bike-Packer Original: een ode aan het origineel

Qua look gebaseerd op de eerste achtertas die Hartmut Ortlieb in 1982 maakte, is de Bike-Packer Original een eerbetoon aan de eerste avonturen die Ortlieb beleefde en aan alle avonturen die daarop volgden en nog zullen volgen. Een heel bijzonder detail is onze beproefde reflector, die speciaal voor de Original-Line als hologram 1982/2022 naar voren komt. De Ultimate Original stuurtas combineert een stukje Ortlieb geschiedenis met moderne functionaliteiten. Dankzij het deksel met praktische magneetsluiting zijn al je spullen binnen handbereik én je kan je apparaten door het transparante folie bedienen.

Vario PS: rugzak en fietstas in één

Is het nou een rugzak of een fietstas? Met de veelzijdige en innovatieve Ortlieb Vario PS van hoef je jezelf deze vraag niet meer te stellen. Sneller dan ooit transformeer je de Vario PS van een rugzak naar een fietstas: aan de ene kant is deze tas voorzien van het bekende Quick-Lock bevestigingssysteem, aan de andere kant heeft de tas een gewatteerd draagsysteem met borstband en ergonomisch gevormde schouderbanden. Een flap met geïntegreerd vak bedekt de kant die niet gebruikt wordt.

NIEUW: Seat-Pack QR, de nieuwste toevoeging aan de bikepacking-collectie

Met de nieuwe Seat-Pack QR ben je optimaal voorbereid voor je volgende bikepacking avontuur! Deze zadeltas is niet alleen onmisbaar voor je bagage, maar fungeert tevens als spatbord. Dankzij het unieke Seat-Lock bevestigingssysteem kan de Seat-Pack QR snel en stabiel gemonteerd worden en ook weer net zo snel van de fiets gehaald worden.

NIEUW: Ortlieb reistassen met outdoor DNA

De gloednieuwe reiscollectie van Ortlieb is perfect voor iedereen die zich beweegt tussen de outdoor- en de zakenwereld. De Atrack, Duffle en Daypack uit de Metrosphere collectie zijn waterdicht en robuust, maar toch stijlvol genoeg om indruk te maken bij de volgende vergadering. www.ortlieb.com

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

2 × 5 =