Home Bestemmingen Origineel overnachten in de provincie Limburg

Origineel overnachten in de provincie Limburg

0
Origineel overnachten in de provincie Limburg
(c) Otter Easy House Boats

Die standaard hotelkamer of weinig zeggende camping kan je jaren later waarschijnlijk – en misschien zelfs gelukkig – niet meer herinneren. Maar die keer dat je op een écht bijzonder plekje kon wegdommelen? Zo’n ervaring blijft je een leven lang bij, of je er nu alleen bent, met je partner, vrienden of familie. Far Out zocht de meest bijzondere slaapplekken in de provincie Limburg voor je uit.

Tekst: Mark Baeten

Origineel overnachten in de provincie Limburg

Otter Easy Houseboats, Kinrooi

Met een huisbootje het water op? Trek als de weerwind naar het Maasplassengebied in Limburg, zet je kapiteinspet op en laveer langs Belgisch-Nederlandse dorpjes. Vaarbewijs niet vereist en de hond mag mee.

Mag het iets natter? Watersporten in overvloed en de kans is groot dat je verwelkomd wordt door een ijsvogel of beverfamilie. otter-easyhouseboats.com

Tranendreef, Borgloon

Overnachten in een traan? In de dreef naar het kasteel van Hex vind je de sculpturen van Dré Wappenaar, boomtenten aan hoogstammen die uitnodigen om te ontdekken en waar altijd iets te beleven valt. Een unieke outdoorbelevenis in Haspengouw. (Foto: Kristof Vrancken) borgloon.be

Meer unieke overnachtingsplekken

Meer unieke overnachtingsplekken in België vind je in dit artikel, gerangschikt per provincie.

Zelf een unieke slaapplek ontdekt die absoluut niet in dit lijstje mag ontbreken? Laat het ons vooral weten via redactie[@]farout.be. Dan checken we de informatie en zetten de locatie erbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

negen + 17 =