Bijzondere slaapplekken in de provincie Oost-Vlaanderen

Bijzondere slaapplekken in de provincie Oost-Vlaanderen
(c) Nomadsland - nomadsland.eu

Die standaard hotelkamer of weinig zeggende camping kan je jaren later waarschijnlijk – en misschien zelfs gelukkig – niet meer herinneren. Maar die keer dat je op een écht bijzonder plekje kon wegdommelen? Zo’n ervaring blijft je een leven lang bij, of je er nu alleen bent, met je partner, vrienden of familie. Far Out zocht de meest bijzondere slaapplekken in de provincie Oost-Vlaanderen voor je uit.

Tekst: Mark Baeten

Bijzondere slaapplekken
in de provincie Oost-Vlaanderen

Nomadsland, Sint-Niklaas

Niets beter om één te worden met de natuur dan een bos van 120 hectare en het gezelschap van wilde reeën.

Nomadsland telt 12 traditionele yurts, een kronkelende rivier en een betoverend meer om je volledig back to nature te brengen.

Reken op een sauna die enkel per kano bereikbaar is, yogasessies en meditatieworkshops om volledig zen huiswaarts te keren. nomadsland.eu

Rooftoptravel, Kruisem

Logeren op een unieke plek, daar zorg je toch zelf voor? Michael en Thomas toverden hun gedeelde passie voor onderweg zijn en toevalligheden om tot Rooftoptravel.

Het idee is simpel: zij zetten een daktent op je wagen, en de wereld ligt aan jouw voeten.

Zie je het wat grootser, kies dan voor een tent waarin je ook fiets, snowboard, kajak of surfplank kwijt kan. rooftoptravel.be

Meer unieke overnachtingsplekken

Meer unieke overnachtingsplekken in België vind je in dit artikel, gerangschikt per provincie.

Zelf een unieke slaapplek ontdekt die absoluut niet in dit lijstje mag ontbreken? Laat het ons vooral weten via redactie[@]farout.be. Dan checken we de informatie en zetten de locatie erbij.