Bijzondere slaapplekken in de provincie Henegouwen

Bijzondere slaapplekken in de provincie Henegouwen
(c) La Petite Fabriek

Die standaard hotelkamer of weinig zeggende camping kan je jaren later waarschijnlijk – en misschien zelfs gelukkig – niet meer herinneren. Maar die keer dat je op een écht bijzonder plekje kon wegdommelen? Zo’n ervaring blijft je een leven lang bij, of je er nu alleen bent, met je partner, vrienden of familie. Far Out zocht de meest bijzondere slaapplekken in de provincie Henegouwen voor je uit.

Tekst: Mark Baeten

Bijzondere slaapplekken in de provincie Henegouwen

La petite fabriek, Froyennes

De wereld aan je voeten, want in la petite fabriek staat uitwisseling tussen culturen en kunst centraal.

Kunstenaars, wereldmuziek, onverwachte ontmoetingen, families, vrienden, collega’s… iedereen komt er thuis. Workshops en logeeropties zijn er dan ook à volonté.

Onze voorkeur gaat uit naar de roulottes, de houten woonwagens verspreid in het aanpalende bos. Bohemien chic en eentje heeft zelfs een eigen dakterras. lapetitefabriek.be

 

Your nature eco resort, Antoing

De ligging van dit ecoresort is om bij weg te dromen: 280 hectare bos, waarvan 18 hectare meren. Je hebt er luxueuze keuze te over, van Lodge tot Tree Loft langs het Lake House house.

Het resort kwam tot stand zonder vernieling van bomen, uitgraving of grondwerken. Mooi! En iets om bij stil te staan wanneer je langs het luik je Tree loft binnengaat. Leven onder de sterren. Iemand? yournature.be

Meer unieke overnachtingsplekken

Meer unieke overnachtingsplekken in België vind je in dit artikel, gerangschikt per provincie.

Zelf een unieke slaapplek ontdekt die absoluut niet in dit lijstje mag ontbreken? Laat het ons vooral weten via redactie[@]farout.be. Dan checken we de informatie en zetten de locatie erbij.