Bijzondere slaapplekken in de provincie Namen

Bijzondere slaapplekken in de provincie Namen
(c) Nids des Marais

Die standaard hotelkamer of weinig zeggende camping kan je jaren later waarschijnlijk – en misschien zelfs gelukkig – niet meer herinneren. Maar die keer dat je op een écht bijzonder plekje kon wegdommelen? Zo’n ervaring blijft je een leven lang bij, of je er nu alleen bent, met je partner, vrienden of familie. Far Out zocht de meest bijzondere slaapplekken in de provincie Namen voor je uit.

Tekst: Mark Baeten

Bijzondere slaapplekken in de provincie Namen

Nids des Marais, Ciney

In slaap gewiegd worden door het geluid van kabbelend water onder een oneindige sterrenhemel?

Bij Nids des Marais, oftewel de Moerasnesten, bedienen ze je graag op je wenken. Aan je eigen privaat strandje of omringd door riet, weg van de bewoonde wereld vind je jouw oase van groene rust.

Eén nest beschikt zelfs over een natuurlijke douche. Benieuwd? nidsdesmarais.be

Domaine de Ronchinne, Maillen

Slapen waar ooit prinses Clementine van België woonde? In Maillen kan je niet alleen in het kasteel prinsheerlijk overnachten, het 42 hectare groot domein telt ook huifkarren, een boomhut en een design Loft Cube.

Onze favoriet is Belle Etoile, een bed in de openlucht omringd door rododendrons. Enkel te boeken als supplement én tijdens het bloeiseizoen, maar hoger scoren op de ladder van romantiek wordt een uitdaging. domainederonchinne.be

Meer unieke overnachtingsplekken

Meer unieke overnachtingsplekken in België vind je in dit artikel, gerangschikt per provincie.

Zelf een unieke slaapplek ontdekt die absoluut niet in dit lijstje mag ontbreken? Laat het ons vooral weten via redactie[@]farout.be. Dan checken we de informatie en zetten de locatie erbij.

Tenerife trailrunning