Home Bestemmingen Bijzondere slaapplekken in de provincie Luxemburg

Bijzondere slaapplekken in de provincie Luxemburg

0
Bijzondere slaapplekken in de provincie Luxemburg
(c) Mon lit dans l'arbre

Die standaard hotelkamer of weinig zeggende camping kan je jaren later waarschijnlijk – en misschien zelfs gelukkig – niet meer herinneren. Maar die keer dat je op een écht bijzonder plekje kon wegdommelen? Zo’n ervaring blijft je een leven lang bij, of je er nu alleen bent, met je partner, vrienden of familie. Far Out zocht de meest bijzondere slaapplekken in de provincie Luxemburg voor je uit.

Tekst: Mark Baeten

Bijzondere slaapplekken in de provincie Luxemburg

Forest Village, Martelange

De Sweet Hot Tub mag dan één van de kleinste cabins op het domein zijn, met de hot tub op je terras kom je in geen tijd tot rust.

Bij Nutchel streven ze ernaar om je los te koppelen van je dagelijkse routine en opnieuw te verbinden met de natuur. Kortom, het ultieme hygge-gevoel. nutchel.be

Mon lit dans l’arbre, Martilly

Een tiental boomhutten, verspreid over een terrein van 3 hectare, omgeven door een Natura 2000-gebied, inclusief een klein Keltisch fort. Duurzaam, lokaal en bio zijn de steunpilaren van de coöperatie. De hutten luisteren naar ronkende namen als Sens Dessus Dessous, Regards Croisés of Trappes Cachettes… zelf omschrijven ze het als speels en poëtisch, en wij gaan akkoord! monlitdanslarbre.be

Camping de la Semois, Sainte Cécile

In het zuiden van de Belgische Ardennen, aan de Semois, vind je een heel bijzondere camping. Vanzelfsprekend kan je er terecht met je tentje aan het water om weg te dromen bij een ravissante sterrenhemel.

Maar wat dacht je van enkele nachtjes in een Berlijnse dubbeldekker of Amerikaanse schoolbus? Of in een wijnvat, zigeunerwagen, boomhut of yurt?

Voor de nodige actie reken je op droppings, doorsteektochten, vlaggenroof en meer. En natuurlijk kan je er ook kanoën en mountainbiken. campingdelasemois.be

Meer unieke overnachtingsplekken

Meer unieke overnachtingsplekken in België vind je in dit artikel, gerangschikt per provincie.

Zelf een unieke slaapplek ontdekt die absoluut niet in dit lijstje mag ontbreken? Laat het ons vooral weten via redactie[@]farout.be. Dan checken we de informatie en zetten de locatie erbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

negen + 3 =