Home Bestemmingen Bijzondere slaapplekken in de provincie Vlaams-Brabant

Bijzondere slaapplekken in de provincie Vlaams-Brabant

0
Bijzondere slaapplekken in de provincie Vlaams-Brabant
(c) The Forest

Die standaard hotelkamer of weinig zeggende camping kan je jaren later waarschijnlijk – en misschien zelfs gelukkig – niet meer herinneren. Maar die keer dat je op een écht bijzonder plekje kon wegdommelen? Zo’n ervaring blijft je een leven lang bij, of je er nu alleen bent, met je partner, vrienden of familie. Far Out zocht de meest bijzondere slaapplekken in de provincie Vlaams-Brabant voor je uit.

Tekst: Mark Baeten

Bijzondere slaapplekken
in de provincie Vlaams-Brabant

The Forest, Houwaart

Niets beter dan zingende vogels en een comfortabele, ecologisch verantwoorde chalet aan de oevers van een meer om tot rust te komen. Zelfs liggend in je bad kijk je uit over de magnifieke natuurpracht.

Geen wifi, want de boodschap is genieten en onthaasten. Wel beschikbaar: een kajak en Cowboy-fietsen.

Naar wens kan je een aperitief, diner en/of ontbijt boeken. theforest.be

Station Racour, Landen

In Landen vind je het oude stationsgebouw van… Racour. Gebouwd in 1907, in Belgische tricolor baksteen, en vandaag een buitengewone logeerplek.

Je kan overnachten in het oude werkatelier, heringerichte treinwagons uit de jaren 50 of het huisje van de piocheurs of spoorwegarbeiders.

Vandaag maakt de spoorlijn 147 deel uit van het RAVel-project, waar oude spoorlijnen dienstdoen als fiets- en wandelweg. Op naar een groot verzet! stationracour.be

Meer unieke overnachtingsplekken

Meer unieke overnachtingsplekken in België vind je in dit artikel, gerangschikt per provincie.

Zelf een unieke slaapplek ontdekt die absoluut niet in dit lijstje mag ontbreken? Laat het ons vooral weten via redactie[@]farout.be. Dan checken we de informatie en zetten de locatie erbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vier × 5 =