Bijzondere slaapplekken in de provincie Luik

Bijzondere slaapplekken in de provincie Luik
(c) Tour Larbuisson

Die standaard hotelkamer of weinig zeggende camping kan je jaren later waarschijnlijk – en misschien zelfs gelukkig – niet meer herinneren. Maar die keer dat je op een écht bijzonder plekje kon wegdommelen? Zo’n ervaring blijft je een leven lang bij, of je er nu alleen bent, met je partner, vrienden of familie. Far Out zocht de meest bijzondere slaapplekken in de provincie Luik voor je uit.

Tekst: Mark Baeten

Bijzondere slaapplekken in de provincie Luik

Toren van Larbuisson, Charneux

Klein ziet het groots. Logeer in een oude elektriciteitstoren uit 1930, goed voor een panoramisch zicht van 360 graden.

Met een totale oppervlakte van slechts 25 vierkante meter verdeeld over vier verdiepingen beschik je over alle comfort om het land van Herve te ontdekken. confortluxeconcept.be

Le Chant des Etoiles, Spa

Sterren tellen in een sphair? De sfeer kan niet meer stuk, want in Spa overnacht je met twee onder de blote hemel midden in het groen.

Het zicht is vanuit elke hoek adembenemend en reikt uit over de Hoge Venen, de Thermen van Spa en de majestueuze lindeboom op het domein. Inclusief bio-ontbijt. chantdesetoiles.com

Meer unieke overnachtingsplekken

Meer unieke overnachtingsplekken in België vind je in dit artikel, gerangschikt per provincie.

Zelf een unieke slaapplek ontdekt die absoluut niet in dit lijstje mag ontbreken? Laat het ons vooral weten via redactie[@]farout.be. Dan checken we de informatie en zetten de locatie erbij.