Home Firepot WIN een BUSHCRAFTPAKKET van Trekmates, Light My Fire, Firepot en Sjö&Hav!

WIN een BUSHCRAFTPAKKET van Trekmates, Light My Fire, Firepot en Sjö&Hav!

0
WIN een BUSHCRAFTPAKKET van Trekmates, Light My Fire, Firepot en Sjö&Hav!

Op alles voorbereid zijn, minder meenemen, een kleinere voetafdruk…? Er zijn veel redenen om de kunst van leren overleven in de natuur onder de knie te willen krijgen. Fijn nieuws dus dat we deze week in samenwerking met Trekmates, Light My Fire, Firepot en Sjö&Hav een bushcraftpakket mogen weggeven! Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans.

Win een bushcraftpakket
t.w.v. € 170!

Sommige spullen kan je zelf maken – touw van brandnetels bijvoorbeeld, een kompas met water en een naald, een zacht bed van bladeren… – maar andere zaken zijn toch echt handig om mee te nemen. Sterker nog: sommige hebbedingen mogen bijna niet in de rugzak van een aspirant of doorwinterd bushcrafter ontbreken! We zochten vier superhandige materialen voor je uit en staken deze in een pakket dat je kan WINNEN!

Light My Fire Fireknife Bio

Een mes, een vuurstarter… Waarom niet allebei?! De FireKnife van Light My Fire is gemaakt van duurzaam ontwikkelde bioplastiek gemengd met vezels van kokosnootschil. Het circa 9 cm lang, Sandvik roestvrijstalen lemmet is van 90% gerecycleerd staal. Kers op de taart is de in het handvat verwerkte vuurstarter die 3000 stroken aan 2980 °C garandeert. Hiermee maak je onder alle weersomstandigheden en zelfs bij nat weer zo een vuur.

Trekmates Hexagon Tarp

Licht (72g), compact (pakketje van 26x11x11 cm voor een binnenafmeting van 320 x 280 cm) en altijd handig is deze stoere en duurzame tarp van Trekmates. Perfect om over een hangmat of bivi te hangen of snel een droog onderkomen mee te bouwen. De tarp heeft een waterkolom van 5000 mm en is dus waterdicht.

Firepot trekkingmaaltijden

Heerlijk zijn ze, de trekkingmaaltijden van Firepot. In dit winpakket zitten twee (vegan en glutenvrij) smaken die je moet hebben geproefd. Dal en rijst met spinazie, en Smoky tomaat paella. Beide wegen slechts 135g per portie, dus je neemt er makkelijk enkele van mee. Bereiden is zo gebeurd: open het zakje, vul tot de levelaanduiding met kokend water, roer, sluit het zakje, wacht 15 minuten en je lekkere energiemaaltijd is klaar!

Sjö&Hav Pers Hyg Wilderness Kit 3Sjö&Hav Wilderness Kit 3

Tot slot een item dat vaak over het hoofd wordt gezien: bioafbreekbare zeep en (af)wasproducten! De Wilderness Kit bevat drie complementaire artikelen van Sjö&Hav: de 2-in-1 outdoor zeep voor haar en lichaam, de leave-in conditioner voor je haar en een 2-in-1 detergent voor was en afwas. Alle zepen en detergenten van Sjö&Hav zijn werkzaam in zowel zoet, zout, warm als koud water.

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Noem drie van de basics die je tijdens een bushcraftcursus of -workshop leert.
Tip: het antwoord vind je in dit artikel over de basics van bushcraft.
 

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 30 mei 2022 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Deelnemers die ons met de tag #faroutgreatoutdoors volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans!
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/hike_a_way of www.facebook.com/HIKE-A-WAY

4. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 31 mei 2022 bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

twintig + veertien =