WIN Tarvisio II wandelschoenen van het Belgische merk BERGHEN

Winactie BERGHEN wandelschoenen

Een wandelvakantie gepland, maar zijn je wandelschoenen aan vervanging toe of voel je wel wat voor een tweede paar? Dan hebben we voor twee lezers goed nieuws. Van het Belgische kwaliteitsschoenenmerk BERGHEN mogen we namelijk niet één, maar twee paar Tarvisio II wandelschoenen weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Wie het Belgische merk Berghen kent, weet dat hun schoenen alles in huis hebben om bergen te verzetten, symbolische of echte. Berghen rust al sinds 1993 – bijna 30 jaar dus – families uit voor al hun wandelavonturen met een compleet gamma wandelschoenen van niveau A tot C. Bovendien verenigen al hun designs het beste van twee werelden: het is een product van Belgische bodem, op een eerlijke en duurzame manier gemaakt in Europa door de beste Italiaanse en Portugese schoenmakers.

WIN een van twee paar BERGHEN Tarvisio II wandelschoenen

Deze stoere, uniseks wandelschoenen (niveau AB) heeft een hoge schacht en is geschikt voor vlak of heuvelachtig terrein. Het model is  soepeler, wat de Tarvisio II ideaal maakt voor uitstapjes in het bos, over paden van asfalt, rotsen of aarde.

Voor een uitstekende grip kan je rekenen op de Vibram Civetta-buitenzool, terwijl een speciaal inzetstuk in de hak een goede schokabsorptie garandeert. De asymmetrische vorm zorgt dan weer voor een natuurlijk voetafrol.

De bovenkant van de schoen is van waterafstotend suède met inzetstukken van soepel Cordura 500-nylon. Ook de versterkte teen is overtrokken met een laag waterbestendig suède. Het Berghen-Tex-membraan tot slot maakt de schoen ademend en waterbestendig. Dankzij dit membraan wordt transpiratie afgevoerd en is de schoen uitstekend bestand tegen vocht van buiten.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag: Wat vind je de beste gebruiks- of onderhoudstip van Berghen in het artikel ‘Hoe kies je de ideale wandelschoen’.

2. Check je maat in deze maattabel. De Tarvisio II is beschikbaar in maat 36 t/m 48.

3. Vul je antwoord op vraag 1, 2 en je gegevens vóór maandag 4 juli 2022 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

4. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/Berghen_shoes of www.facebook.com/Berghen4U

5. Een onschuldige hand trekt maandag 4 juli de winnaar en maakt deze op het eind van de dag bekend.

    Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
    (Optioneel.)

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
    (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

    Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.